Гладни копелета...
Гладни копелета…

Шестият сезон на „Живите мъртви“ има по-нисък рейтинг от предния, но спадът е почти незабележим, така че сериалът спокойно може да продължава да бъде наричан феномен в телевизията. Отзивите също поддържат (cъвсем заслужено) предимно положителен имидж. На 3-ти април идва големият (час и половина дълъг) сезонен финал, когато не само ще стават поредни сериозни и смъртоносни драми, но и ще видим най-сетне архизлодея Нигън (в ролята е чудесно подбраният комиксов ветеран Джефри Дийн Морган, актуален в момента с малката си, но важна поява в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ като бащата на Брус Уейн). Ето и кратък тийзър на въпросния финал:

Скоро ще се завърне на екран другият зомби проект на АМС – „Fear The Walking Dead“, който е едновременно prequel и spin-off на „Живите мъртви“. Той пък ще поведе клетите оцеляващи не по суша, а по вода. Ето кратък трейлър и един пoглед зад кулисите:

https://www.youtube.com/watch?v=jBhQpXRS2FU

…както и актуален промо арт:

плакат на Fear The Walking Dead

Вторият сезон на „Fear The Walking Dead“ съдържа 15 епизода и ще стартира на 10-ти април, а началото на седмото издание на „The Walking Dead” e предвидено за средата на октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Жалко че в The Walking Dead ще се лишим от любим персонаж,но който е фен на Game of Thrones ще приеме загубата по лесно защото вече е свикнал с преждевременни загуби на главни герои 😀 .Fear The Walking Dead така и не разбрах какъв беше смисъла (за рейтинг може би) от създаването му като не предложи нищо оригинално ,поредното претоплено ястие 😀 (но ще се гледа задължително )

  2. „Fear The Walking Dead“ си е чисто доене на крава, ама пък е ебаси доенето – сериалът се оказа тотален хит. 🙂 Колкото до смъртта на главен персонаж в „The Walking Dead“ – тъжно е, но пък е и култово същевременно. Само тъпото е, че няма да е изненада (за мен), ‘щото съм запознат с комиксите… и все пак, нямам търпение да се случи и да видя дали достойно са отиграли въпросния епизод. Нигън има огромен потенциал, особено предвид кастването на Джефри Дийн Морган.

  3. Супер сериал изгледах с удоволствие и 3те сезона но има и 4ти и го чакам да излезе басимо беше суперскоо тря търся нов сериал май ще гледам Бягство от Затвора