Досега единствените рекламни материали, които сме виждали от „Assassin’s Creed” на Джъстин Кързел, са снимки и когато вчера се появи поредната, леко се разочаровахме. И понеже вече наистина е крайно време да видим тийзър и не изглеждаше нелогично тя да е негов предвестник, решихме да не избързваме да я представяме, а да изчакаме да видим дали пък в неделя вечер New Regency няма да ни изненадат.

Уви това не се случи и сега сме принудени да представим само снимката. При други обстоятелства вероятно щяхме да я пропуснем, но понеже проектът е от голям интерес за адски много хора, си заслужава да я отбележим.

На снимката откриваме главния герой, изигран от Майкъл Фасбендър, който е в съвременното си проявление Калъм Линч. Виждаме го да работи по една от поредица мистериозни рисунки, които напомнят на фигури от миналото, което би могло да е филмовият вариант на така наречения в игрите „Bleeding Effect”, при който  спомените от различните времеви линии започват да се сливат.

Майкъл Фасбендър в съвременното си проявление Калъм Линч
Майкъл Фасбендър в съвременното си проявление Калъм Линч

Тук нямаме какво повече да коментираме, в очакване сме на първия трейлър. Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршал, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *