Ловци на духове

Първият трейлър на новата игрална версия на „Ловци на духове” предизвика доста сериозни отрицателни реакции в интернет, които, както отбелязахме в новината си по темата, разбираме напълно, но не споделяме изцяло. Всъщност, ако трябва да сме по-точни,  споделяме – обективно трейлърът не струва, но все пак запазваме надежди, че филмът няма да е пълна трагедия.

Сега получаваме нов международен трейлър (с руски произход), който с нищо не променя моментното ни отношение към продукцията, но ни предлага малко по-добър поглед към един от по-обещаващите елементи на филма – Крис Хемсуърт в ролята на секретарка – и поради тази причина решихме, че си заслужава да го отбележим.

Също така се възползваме от случая, да ви съобщим информацията, разпространена от Heat Vision, че Флетчър Моулс е бил избран да застане начело на подготвяния от Sony Pictures Animation предстоящ анимационен филм „Ловци на духове”, който ще бъде продуциран от режисьора на оригиналните филми Айвън Райтман. Моулс е познат от успешната Super Bowl реклама „Clash of Clans”, която може да видите най-долу.

Вижте и една фенмейд версия на първия трейлър, която е далеч по-качествена от официалната, както и споменатата реклама „Clash of Clans”.

Режисьор на „Ловци на духове” („Ghostbusters”) е Пол Фийг, а в ролите са Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън, Майкъл Кенет Уилямс, Крис Хемсуърт, Анди Гарсия, Мат Уолш, Сесили Стронг и други.

Повече подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата е 15 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. или сериозно съм позабравил руския, или тия просто ми звучат украински.
    Иначе филма ще съква, ама ще го гледам.

  2. Четири грозни жени без талант да разсмиват се опитват да спасят света в творческия провал на годината? Като нищо.