Иън Макшейн

Какво ще прави Брайън Фулър с толкова дини под една мишница не знаем, но сме щастливи, че талантът му беше оценен покрай страхотния „Ханибал” и сега човекът е затрупан от качествени проекти. Освен за „Американски богове” по Нийл Геймън, в новините ни досега можете да прочетете за възкресяването на спилбърговите „Amazing Stories” и сериала “Star Trek”.

Ето, че имаме чудесна кастинг новина. Вчера в туитър акаунта си Фулър разпалено сподели, че към актьорския състав на „Американски богове” се е присъединил огромният Иън Макшейн, когото ужасно харесваме (и скоро ще видим в новия сезон на „Игра на тронове”).

Изборът ни се вижда повече от адекватен, предвид образа на мистериозния господин Уензди, когото Макшейн ще изиграе. Продължаваме да следим и стискаме палци, защото ужасно ни се гледа качествена продукция по книгата на Геймън.

Ето и българския синопсис на романа:

Шадоу е мъж с минало. Сега обаче той не иска нищо друго, освен да живее спокойно с жена си и да не се забърква в неприятности. Докато не научава, че тя е загинала в ужасна катастрофа. Той тръгва за погребението и самолетът е разтресен от силна буря, а някакъв човек на седалката до Шадоу му се представя като господин Уензди и знае за него повече, отколкото е възможно. Непознатият предупреждава Шадоу, че се задава много по-голяма буря. И от този миг нататък вече нищо няма да бъде същото…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. o.O

    Все съм си го представял като нещо средно между Вал Килмър и Харви Кайтел, и в този смисъл изборът на Макшейн е просто твърде добър, чак ми трепнаха няколко метра от червата.

    ПОСЛЕ, влизаш в imdb и в ролята на Шадоу => „Какъв е тоя бе?!“, а после си мислиш как доста актьори изгряват с добре преценени „джон сноу“-роли. Или не. :/

  2. Много по-интересно ми е какво ще се случи с „The Sandman“, отколкото с „Американски богове“.

  3. !

    В сънищата ми съм на 75, когато го екранизират с помоща на свързано към кортекса невроактивиращо кино, което позволява да изживееш приключенията както подобава или чрез „инжекция“, която разбира се няма да е толкова груба, тип 20ти век с игли и шит, пф, ами с лъч от нещо си, носещ специално насочени въбуждащи сигнали) (или всички ще си имаме нанотранзистор на някое готино централно място).

    Дотогава по-добре да не го екранизират, че само ще го оа*ат.