Оказа се, че доста отдавна не сме обръщали внимание на подготвяната от Джон Фавро амбициозна, високобюджетна екранизация на „Книга за джунглата” на Ръдиард Киплинг. Последният ни ъпдейт е от началото на февруари, когато видяхме пълния трейлър, който дебютира по време на Super Bowl, в резултат на което сега имаме доста неща за представяне: три телевизионни спота, един клип, порция промо-снимки на актьорите, всеки от които придружен от животното, което озвучава, и поредица character постери.

Отново припомняме, че филмът, който е хибрид между реално заснети кадри с 10-годишния Нийл Сети като Маугли и изцяло създадени на компютър животни и околна среда, споделя елементи (но без да ги следва плътно) от добре познатата ни „Книга за джунглата” на Ръдиард Киплинг и едноименната анимация от 1967 г. за отгледания от вълци Маугли, чиито приятели животни се опитват да го спасят от таящия омраза към хората, страховит тигър Шир Хан.

ТВ спотове

Клип

jungle_book_ver8-poster-20160324

Ето и снимките на актьорите с техните животни.

the-jungle-book-ben-kingsley the-jungle-book-christopher-walken the-jungle-book-giancarlo-esposito the-jungle-book-lupita-nyongo the-jungle-book-scarlett-johansson Идрис Елба с тигърът Шир Хан

Режисьор на „Книга за джунглата” („The Jungle Book”) е Джон Фавро, а в ролите са Нийл Сети (Маугли), Скарлет Йохнасон (питона Ка), Идрис Елба (тигърът Шир Хан), Бен Кингсли (черната пантера Багира), Бил Мъри (мечокът Балу), Кристофър Уокън (орангутанът Крал Луи), Лупита Нионг’о (майката-вълчица Ракша), Джанкарло Еспозито (водачът на вълчата глутница Акела) и други.

Премиерата е 15 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *