Нов телевизионен спот и снимки от 6-ти сезон на „Игра на тронове”

от на 2016-03-27
 

game-of-thrones-season-6-maisie-williams

Are you affraid?

С наближаването на премиерата на новия сезон от „Игра на тронове”, който според създателите на сериала ще е „най-добрият до момента” (доста смело твърдение, но напълно възможно) и няма да развали удоволствието от четенето на предстоящата шеста книга на Джордж Р. Р. Мартин (кога точно ще излезе тя никой не знае), започват да изскачат все повече и повече материали свързани със сериала.

Последно видяхме един чудесен епичен трейлър и едно доста интересно задкулисно видео, посветено на грим ефектите, а сега отново е ред за снимки. Те са посветени на по-важните дами в предстоящия сезон и са част от най-новия тематичен брой на Entertainment Weekly, излизащ с „идейното” едиториал заглавие „Dame of Thrones”. За разнообразие, към тях EW (този път чрез своя сайт) предлагат и няколко допълнителни снимки, включващи и няколко от мъжките образи.

Ако не се кефите кой знае колко на снимки, не се притеснявайте и за вас има нещичко. HBO разпространиха ново „March Madness” промо, което реално представлява премонтирана кратка версия на последния трейлър, но все пак предлага няколко допълнителни кадъра, заради които си заслужава да го видите.

Възползваме се от случая да припомним, че вчера HBO стартираха своя нов канал НВО 3, който 3 дни ще е с отворен сигнал за всички клиенти на телевизионната услуга на операторите и по който ще се излъчват предимно сериали. През уикендите HBO 3 ще предлага и маратони – така нареченото binge watching – които стават все по-модерни. Този уикенд е посветен „Игра на тронове”.

Ето и снимките.

game-of-thrones-season-6-alfie-allen-sophie-turner game-of-thrones-season-6-emilia-clarke game-of-thrones-season-6-max-von-sydow game-of-thrones-season-6-peter-dinklage-conleth-hill game-of-thrones-season-6-podeswa-coster-waldau game-of-thrones-women-9 game-of-thrones-women-8 game-of-thrones-women-7 game-of-thrones-women-6 game-of-thrones-women-5 game-of-thrones-women-4 game-of-thrones-women-3 game-of-thrones-women-2 game-of-thrones-women-1 game-of-thrones-ew-covers-6 game-of-thrones-ew-covers-5 game-of-thrones-ew-covers-4 game-of-thrones-ew-covers-3 game-of-thrones-ew-covers-2 game-of-thrones-ew-covers-1

Повече подробности за сериала може да откриете в новините ни до момента, както и в  специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts..

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте