Удължен ТВ спот и клипове от „Батман срещу Супермен”

от на 2016-03-22
 
Гал Гадот като Жената чудо в Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта

Гал Гадот като Жената чудо в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”

Днес, две години след като за първи път чухме за проекта, най-накрая ще видим на голям екран „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” на Зак Снайдър, който бележи историческия първи киносблъсък между два от най-известните и иконични комиксови герои – Батман и Супермен.

Причината за тази новина обаче не е (само) за да се похвалим, че ще гледаме филма по-рано, а за да представим поредната порция рекламни материали, които се натрупаха през последните няколко дни.

Дръжте се здраво, защото са много – телевизионни спотове, клипове, поглед зад кулисите и целият саундтрак на Ханс Цимер и Том „Junkie XL“ Холкенборг.

ТВ спотове

Клипове

Зад кулисите

Накрая завършваме със споменатия по-горе пълен саундтрак, една кратичка илюстрация, която показва защо филмът трябва да се гледа на IMAX, и един банер, който не сме ви показвали до момента.

Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта

Режисьор на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” („Batman v Superman: Dawn of Justice”) е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата е 25 март 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • hristian
  2016-03-23 at 08:46

  Вярно ли е толкова зле, колкото го изкарват критиците, понеже бил прекалено дарк, лош скрипт и т-н .. :) ?

  Отговор

 • Ivan S.
  2016-03-23 at 09:42

  „Критиците“ могат да ме хванат за патката. Все на некой нещо не му харесва, дразни го, не му понася и т.н. Ако някой е очаквал, че Зак Снайдер може да направи по-добър Батман от Бъртън и Нолан, то това си е негов проблем.

  Отговор

  • Gogoto
   2016-03-24 at 07:32

   Бате, нали се сещаш, че няма как да приема на сериозно мнението на оптимисти, които дават 80/100 на Sharknado… Снайдър досега не ме е разочаровал и не смятам, че ще го направи и този път.


 • 2016-03-23 at 10:09

  На мен ми допадна. :)

  Отговор

  • hristian
   2016-03-23 at 10:59

   @Дринов, а в сравнение с филмът за Супермен, който също ти допадна, този по-добър ли е, понеже RT е изненадващо под 40 . Ситуацията с критиците малко се преповтаря както при „Man of steel“ , на който съм голям фен, но тук хейтът ми дойде в повече . Все пак e въпрос на мнение и съм убеден, че вечерта ще гледам нещо наистина сериозно, а не Ултрон шегички :)


  • 2016-03-23 at 11:09

   На първо гледане „Батман срещу Супермен“ ми беше по-ентъртейнинг, но не мога да кажа, че беше по-добър от „Човек от стомана“ като дълбочина. Филмът си има проблеми (някои големи, други малки), но като цяло ми е доста приятно комиксово развлечение. И няма нищо общо с Марвъл! :)


  • heinrich
   2016-03-24 at 00:08

   Християне. и на мен ми допадна. има няколко дребни забележки но като цяло е доста добър от гледна точна на пюър ентартейммънт и като цяло. Като голям минус мога само да отбележа края на филма (последните 5 минути), който беше малко разочароващ.


 • Пламен
  2016-03-23 at 11:09

  Зак Снайдер не е режисьор на филми, които се харесват от критиците…………………………………………и кво от това! Още миналата седмица един критик от Варайъти беше написал, че дори без да е гледал филма знае, че ще е пълен шит и е готова с оценката си.
  Цялото вманиачаване по Rottentomatoes е супер нездравословно за масовия зрител.
  На мен лично Man of Steel доста ми допадна и ако BvS е добър колкото или повече от него ще изляза много доволен довечера от киното.

  Отговор

 • radi
  2016-03-23 at 13:06

  Феновете на Марвел дават ниски оценки :) Аз може би в петък ще го гледам.Някой казват ,че Бен Афлек е най-добрия Батман.

  Отговор

 • Пламен
  2016-03-24 at 12:51

  Много поляризиращ филм.
  Много, много готини неща има в него, както и някои тъпотии.
  В крайна сметка Зак Снайдер е крвинал малко повече от необходимото и ….
  Абе за по-дълги анализи ще изчаквам и вие да си качите ревюто

  Отговор

Коментирайте