Костенурките нинджа: На светло

Скорошното потвърждение, че емблематичният и любим на феновете суперзлодей Кранг ще участва в „Костенурките нинджа: На светло” („The Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”), се превърна в една от малкото ни надежди, че продължението ще успее да ни изкефи, въпреки че първият трейлър не ни предложи нищо различно от разочароващия (в голяма степен) първи филм.

Дали надеждите ни са били напразни вижте в излъчения снощи Super Bowl спот на „Костенурките нинджа: На светло”, който ни предлага първия ни (секунден) поглед към Кранг.

Не, не сме доволни. Да оставим елементарните хуморески настрана (те са си част от франчайза във всичките му форми) и факта, че няма никакво подобрение и развитие спрямо първия филм и все едно гледаме отпаднали сцени. Проблемът ни е, че „голямата ни надежда” е съсипана от кофти ефекти, точно както бяха Бибоп и Рокстеди в първия трейлър. Вярно, не виждаме много, но какъв е шансът „повечето” да е по-добре? Не смятаме, че дори ефектите да се подобрят съществено до премиерата, тази версия на Кранг ще успее да се превърне в „saving grace” на филма, както се надявахме.

Режисьор на „Костенурките нинджа 2“ е Дейв Грийн („Earth to Echo”), а в ролите са Меган Фокс, Алън Ричсън, Ноел Фишър, Джереми Хауърд, Пийт Ползек, Уил Арнет, Уилям Фикнър, Гари Антъни Уилямс, Стивън Фарели, Майлс Хъмфъс, Британи Ишибаши, Стивън Амел, Лора Лини, Алесандра Амброзио, Брайън Тий, Тайлър Пери, Дани Уудбърн, както и Джони Ноксвил и Тони Шалуб като гласовете на Леонардо и Сплинтер.

Премиерата е 3 юни 2016 г.

Костенурките нинджа: На светло - Кранг

Костенурките нинджа: На светло

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 Comments

  1. Детето в мен реве от кеф, може да се гледа на кино в нетрезво състояние.
    Иначе гледам, че не сте отразили, но спота на Gods of Egypt беше определено по-добър от трейлърите досега и един от най-добрите клипове от вечерта. Бяха скрили повечето дразнещи елементи като момчето и момичето и бяха заложили на много CG, Дж. Бътлър и добра музика. Жалко, че във филма ще има много от това, което крият 😀

  2. Подкарали сме ги всички спотове, просто още не сме стигнали до него. Ама така като гледам, най-вероятно ще го „бочнем“ в една обобщаваща новина. 🙂

    Съгласен съм с всички коментари по повод приликите от скрийншотовете. 🙂 🙂

  3. „Който бРъза, бРъка!“

    Врачанска мъдрост.

    Нека да видим целия Кранг и тогава да видим какво що.

  4. Абе на носталгично ниво тук-таме кадрите при мен работят 🙂 Очаквам да е по-малко тъп филм от предния, ако не друго. Като цяло, предимно безлични спотове на тоя Super Bowl (с изключение на „самолетните“ реклами към „Батман с/у Супермен“ и спота на „Дедпул“, които доволно ми допаднаха… но пък тях ги няма като новини тук, така че по-натам ще ги коментираме).

    PS Кейси Джоунс не ме кефи как са го барнали. Дано да бъркам.

  5. Само като се сетя как бяха окепазили Шредър и ми спихва всякаква носталгия? 🙁
    И на мен не ми дреме за Кейси, а навсякъде яко го хвалят. Гоу фигър! :/

  6. Шредер беше като швейцарско ножче, дано новия да е ок…… а и актьорчето ме кефи от някакви онлайн файтър проекти.
    Това с размазания, оплезен на джама Микеланджело………. ту мъч
    Че ще го гледам е ясно, ама не ми мноу зор.
    Узу, като спомена Дедпул, чета все хвалебствени ревюта, беше ме страх, че в старанието си да направят нещо нестандартно, ще се оакат

  7. Aбе май им се бил получил… уж 🙂 Другата седмица ще го гледам и ще кажа, макар че повечето от вас сигурно вече ще сте го гледали. Май тази година е рекордна като брой комиксови филми – Deadpool, Batman Vs. Superman, Captain America: Civil War, X-Men: Apocalypse, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, Suicide Squad, Doctor Strange… и тук не броим още един тон ТВ-проекти.

  8. трябваше и Гамбит, ама май го отложиха……..а Дедпул 3Д или 2Д ще е?

  9. Съгласен съм с горните констатации относно, кранкове, извънземни, мад максове и т.н.
    п.с
    Ето ви още една мъдрост:
    Сит на гладен не верва….

  10. Дринов, на тоя филм ‘щи барна ревю, достойно за Empire.