Том Хидълстън

Вече сме обсъждали, че творческият екип зад мини-сериала „The Night Manager” го прави едно от задължителните телевизионни събития за годината и е една от основните причини да следим проекта още от самото му начало – в основата му е едноименният роман на майстора на шпионския трилър Джон Льо Каре, режисьор е Сузане Биер („Братя”, „След сватбата”), а в ролите са Том Хидълстън и Хю Лори, като компания им правят не по-малко чудесните Оливия Колман и Том Холандър.

Във връзка с предстоящата му в края на следващата седмица премиера (първо ще бъде показан на Берлинале на 18-и, а от 21-ви ще се завърти по BBC One), обръщаме нов поглед към „The Night Manager”, който идва под формата на нови трейлъри. Те не са толкова подробни по отношение на историята, както беше първата реклама, но са също толкова ефективни и затвърждават позицията му на „задължителен”.

http://www.youtube.com/watch?v=6l5-o8sDOdE

В добавка ви предлагаме и един екшън ориентиран щатски трейлър – той е блокиран за нашата територия, но ако ви е любопитно да го видите, може да пробвате да го излъжете с някое прокси, както направихме ние.

The Night Manager” разказва за Джонатан Пайн (Хидълстън), бивш британски войник, който работи като менажер в хотел и е вербуван от агент на разузнаването (Колман) за опасна мисия. Той трябва да се внедри дълбоко в сенчеста организация с връзки във висшите ешелони на правителството, която се занимава с търговия на оръжия, и да разобличи нейния лидер Онслоу Ропър (Лори). За да успее, Пайн трябва да проникне в най-личния кръг на доверие на Ропър, включващ личната му приятелка Джед (Елизабет Дебики) и партньора му Коркорън (Холандър).

Режисьор на всичките шест епизода на „The Night Manager” е Сузане Биер, а в ролите са Том Хидълстън, Хю Лори, Оливия Колман, Елизабет Дебики, Том Холандър, Дейвид Ейвъри и други.

Премиерата е на 18 този месец в на фестивала в Берлин, а след това сериалът ще може да бъде гледан по BBC One от 21 февруари и по AMC от 19 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *