Том Ханкс

Саудитска Арабия, далеч от белязаната от рецесия Америка, бизнесмен на име Алан Клей (Том Ханкс) прави последен отчаян опит да предотврати фалита си и изземването на имуществото му, да плати таксата за обучение на дъщеря си и най-накрая да направи нещо велико. Това е синопсисът на създадения по романа на Дейв Егърс „A Hologram For The King” на Том Тиквер, който ни отвежда около света, за да ни покаже как един мъж се бори да спаси себе си и да сплоти разпадащото си семейство.

Вече сме виждали официална снимка от филма, на която Ханскс изглежда безнадеждно изгубен в пустинята, но вече е време да видим героят му в действие в първия трейлър (за съжаление с немско аудио):

Може би само нашият колега Благой, който в момента е в Германия, разбра нещо от разговорите в трейлъра, но с помощта на синопсиса, с който започнахме, успяваме да добием представа за тона и атмосферата на филма. Изглежда ни очаква добър микс от комедия и драма. Харесва ни заигравката с компютърни ефекти, които Тиквер явно не може да изостави.

А ето и официалните снимки, които се появиха вчера:

Режисьор на „A Hologram For The King” е Том Тиквер („Бягай Лола”, „Парфюмът”, „Облакът Атлас”), а в ролите ще видим Том Ханкс, Сарита Чоудри, Омар Елба, Трейси Феъруей, Дейвид Менкин, Том Скерит и др.

Премиерата първоначално беше предвидена за края на миналата година, но беше изместена за 22-и април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *