Ема Уотсън

Доскоро не се оставяхме смесените (да не кажем откровено лоши) отзиви за „Colonia” на Флориан Галенбергер да смачкат надеждите, които имаме за него – десетки пъти се е случвало да харесаме ниско оценени филми, които ни допадат като жанр или история, или пък имат един или двама души в творческия състав, които адски много харесваме. Но след като гледахме „Regression”, при който бяхме в същата ситуация, а филмът наистина се оказа зле, доста се вкиснахме и вече нямаме никакви положителни очаквания.

А сега „киселитетът” (ако ни позволите да използваме подобна измислена дума) ни се влошава още повече, тъй като на фона на тотално спихнатите ни надежди и очаквания, получаваме нов трейлър на филма, който лично за нас е най-добрият от всички, които видяхме до момента. Сега ни е яд, че след добрия трейлър, най-вероятно ще видим слаб филм.

Да, трейлърът ни допада, но кофти чувството остава. Добрата новина е, че сега когато очакванията ни са нулеви, разочарованието от филма няма да е голямо, ако въобще го има. Не можеш да се разочароваш два пъти за едно и също нещо, нали? Или грешим?

Colonia” разказва историята на младо семейство (Ема Уотсън и Даниел Брюл), което попада в Чили през 1973 година по времето на военния преврат. Тайната полиция на Пиночет отвлича съпруга, а любимата му успява да открие следите му в южната част на страната, в изолирана колония на име Dignidad. Представяща се за благотворителна мисия, тази колония се управлява от свещеник (Майкъл Никвист), но всъщност е място, от което никой не е успял да избяга. Съпругата решава да се присъедини към култа, изповядван от местните заселници, за да открие начин да спаси мъжа си.

Режисьор на „Colonia” е Флориан Галенбергер (носителя на „Оскар” за късометражния „I want to be…” ), а в ролите са Ема Уотсън, Даниел Брюл, Майкъл Никвист, Ришенда Кери, Вики Крайпс, Аугуст Зирнер, Мартин Вутке и други.

Премиерата на филма е 15 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *