Майкъл Пит ще е злодей в игралния „Ghost in the Shell”

Преди няколко дни привържениците на подготвяната с години игрална версия на „Ghost in the Shell” поизтръпнаха (от друга страна хардкор феновете на класиката на Мамору Оши се зарадваха), след като Disney свалиха филма от календара си. Вълненията обаче не продължиха дълго, след като стана ясно, че продуцираният от DreamWorks проект, воден от режисьора Рупър Сандърс („Снежанка и ловецът”) и Скарлет Йохансон, не е прекратен, а минава под разпространителската шапка на Paramount и Universal.

Сега получаваме ново потвърждение, че работата по филма продължава, и то идва от THR, които съобщават, че Майкъл Пит („Мечтатели”, „Ханибал”) се присъединява към актьорския екип, който до момента включва Скарлет, Пилоу Асбек и вероятно Сам Райли. Информацията е, че Пит ще влезе в ролята на злодея Смеещия се човек (The Laughing Man).

Образът дебютира за първи път в сериала „Ghost in the Shell: Stand Alone Complex” и представлява злобен и отмъстителен хакер полу-робот, с уникално чувство за стил, който  използва изключителните си способности, за да изтрива лицето си от абсолютно всички дигитални снимки и камери, като го заменя със смеещо се анимирано лого, в което се чете следният цитат от Селинджър: „I thought what I’d do was, I’d pretend I was one of those deaf-mutes”.

Не бихме казали, че сме мега очаровани от избора на Пит, който не е сред най-големите ни любимци, но смятаме, че е добър актьор и ще се справи повече от добре с ролята – освен че може да играе,  когато поиска, може и да бъде доста „крийпи”. А това ще е чудесно за образа.

Режисьор на „Ghost in the Shell” е Рупър Сандърс, а по последни данни сценарият е дело на Джонатан Херман („Straight Outta Compton”), който пое щафетата от Джейми Мос и Уилям Уийлър. Ави Арад и Стивън Пол продуцират, а Майкъл Костиган , Джефри Силвър, Тетсу Фуджимура и Митсухиса Ишикава ще са изпълнителни продуценти. Премиерата е предвидена за 31 март 2017.

Повече за „Ghost in the Shell” и паралелно случващите се проекти от вселената, както и за отношението ни към тях, може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *