Джаки Ърл Хейли

Номинираният за „Оскар” актьор от „Малки деца” и любимец на феновете с ролята си на Роршах в „Пазителите Джаки Ърл Хейли се включва в един от най-чаканите от нас сериали – „Preacher” на АМС. Хейли се присъединява към актьорския състав, включващ Доминик Купър, Рут Нега и Джоузеф Гилгън, в ролята на злодея Один Куинканън, описван като „дребен, немощен мъж, ръководещ местната кланица, чиято безскрупулност го превръща в най-влиятелния човек в окръг Анвил, Тексас”. Очаква се неговото включване да бъде в рамките на 6-10 епизода.

В комиксовия първоизточник Один е особено гнусен злодей: жесток расист, член на Ку-клукс клан; с други думи – роля, с която очакваме Джаки Ърл Хейли да се справи блестящо. Кланицата му пък представлява особено цветущ пейзаж, своеобразна реклама на вегетарианството.

Preacher“ разказва за тексаския проповедник Джеси Къстър, който (след като се свързва със странна душевна сила, избягала от Рая и наречена Genesis) придобива способността да принуждава хората да правят всичко, което каже. Заедно с добре въоръжената му бивша приятелка Тюлип и непрестанно пиещия ирландски вампир Касиди, Джеси потегля на праведно и изпълнено с насилие пътешествие из страната в опит (буквално) да открие Бог.

Ръководеният от Сет Роугън, Еван Голдбърг и Сам Катлин („В обувките на сатаната”) Preacher” ще дебютира скоро на фестивала SXSW, а премиерата му за широката публика предстои през 2016 г. по АМС.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *