Райън Рейнолдс

Досега на Райън Рейнолдс му липсваше късмет в боксофиса, но това очевидно се променя и е нормално отвсякъде да завалят предложения. Втората част на „Дедпул” му е в кърпа вързана, както и роля във филм за Х-Force, но следващата му изява ще е в научна фантастика със заглавието „Life”. Режисьор на филма ще бъде Даниел Еспиноза, който през 2012 г. работи с Рейнолдс по неособено оригиналния екшън-трилър „Секретна квартира”, а сценарият е дело на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland” и „Дедпул”).

На този етап няма кой знае колко подробности за сюжета на „Life” – това, което знаем е, че става дума за „екипажа на космическа станция, който получава проба от Марс, в която има следи от живот, доста по-интелигентен от очакваното”. Друга подробност е, че една от останалите роли във филма е поверена на чудесната Ребека Фъргюсън, която привлече вниманието върху себе си с прекрасното си изпълнение в „Мисията невъзможна: Престъпна нация”.

Вероятно „Life” e повлиян в някаква степен от успеха на „Марсианецът” на Ридли Скот, но пък темата му ще доста по-различна. Всъщност филмите, за които се сетихме веднага, бяха „Мисия до Марс” на Брайън Де Палма и „Last Days on Mars” на Рори Робинсън, въпреки че и те може да са доста далеч чисто сюжетно. Какъвто и да е случаят, ние никога не отказваме фантастики (особено ако са добри) и се надяваме нещата да се получат. С оптимизъм ще следим проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *