Пълен трейлър на втори сезон на „Daredevil”

от на 2016-02-16
 

Daredevil

Вчера Netflix представиха първия пълен трейлър на предстоящия втори сезон на доста успешния (във всяко отношение) сериал „Daredevil” и лично според нас, той изглежда прекрасно. Рекламата се фокусира почти изцяло върху новия антагонист в историята – Франк Касъл, по-известен като Наказателя, срещу когото се изправят Мат Мърдок и алтер-егото му Деърдевил. Общо взето двамата имат една и съща цел – да пазят невинните жители на Hell’s Kitchen, но методите им не биха могли да бъдат по-различни. Сблъсъкът между тях е не само физически, но и идеологичен.

В началото не бяхме кой знае колко въодушевени от избора на Джон Бернтал за Наказателя (намираме актьорските му способности за доста… незадоволителни), но трябва да признаем, че от това, което виждаме в трейлъра, изглежда, че човекът се справя доста добре с ролята и определено ни допада. Освен това трейлърът успя да ни позапали и вече доста ни се пригледаха новите епизоди – след успеха на първия сезон и този на развиващия се в същата вселена „Jessica Jones”, очакванията ни са бая високи, но смятаме, че ще се оправдаят.

Ако сте забелязали частта с „Part 1” в заглавието, не се чудете, не е грешка – трейлърът наистина е от две части, като „Part 2” се очаква на 25-ти този месец. Предполагаме, че втората част ще се фокусира изцяло върху Електра, която тук видяхме само за няколко секунди в края.

За финал ви предлагаме и един постер, който сме пропуснали да отразим.

плакат

В ролите се завръщат Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж), Елдън Хенсън (Фоги Нелсън), Розарио Доусън (Клеър Темпъл) и Скот Глен (Стик). Сред новите попълнения са Елоди Йънг (Електра) и Джон Бернтал (Наказателя).

Премиерата на втория сезон на „Daredevil” ще бъде на 18 март 2016 по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Начев
  2016-02-16 at 15:28

  Джо Бернтал няма нищо общо с Пънишър и е слаб актьор.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-02-16 at 16:50

  Абе… по-добре е от Долф Лундгрен и Томас Джейн, но и за мен това не е Наказателя. Нека видим в самия сериал как е като персонаж, може и да е файн. Пичът умее да играе пропадняци, ако не друго, та това поне ще му е от помощ при изграждането на образа. Иначе и аз не го харесвам особено като актьор, макар че в „Живите мъртви“ беше супер.

  PS Peй Стивънсън като Франк Касъл ме радва най-много от всички, честно казано.

  Отговор

 • Gogoto
  2016-02-17 at 16:26

  meh, Daredevil-a като сериал си е яко overrated като изключим няколко свежи момента.

  Отговор

Коментирайте