Нов трейлър и клипове на „Triple 9” на Джон Хилкоут

от на 2016-02-24
 

Гал Гадот

Споделяли сме многократно, че дори само името на режисьора Джон Хилкоут ни е достатъчно, за да искаме да гледаме криминалната драма „Triple 9”, а в случая разполагаме и с няколко допълнителни плюса, като звездния актьорски състав, обещаващата история и (според нас) добрата рекламна кампания. Ние обаче не сме „обикновени зрители”, а точно към тях са се прицелили Open Road и Worldview Entertainment, които, преди филмът да дебютира в кината този петък, правят едно последно усилие да убедят масите, че си заслужава да платят цената на един билет.

Това „последно усилие” идва под формата на ново ефектно видео, което е едновременно трейлър и поглед зад кулисите, както и на няколко клипа. Вижте.

Трейлър

Клипове

Triple 9” е по сценарий на Мат Кук и разказва за екип от корумпирани ченгета, които са изнудвани от руски мафиот да извършат привидно невъзможен обир. Единственият начин да се справят е да отвлекат вниманието от себе си, като изфабрикуват 999 – код за „прострелян полицай” в другия край на града. Планът им се обръща надолу с главата, когато нищо неподозиращият новобранец, когото са избрали да умре, осуетява акцията им, което води до опасен, изпълнен с екшън финален сблъсък, в който се преплитат двойни предателства, алчност и желание за отмъщение.

Режисьор на „Triple 9” е Джон Хилкоут („The Proposition”, „Пътят”, „Беззаконие”), а в ролите са Кейси Афлек, Уди Харелсън, Кейт Уинслет, Антъни Маки, Чуетел Еджиофор, Арън Пол, Норман Рийдъс, Клифтън Колинс-син, Гал Гадот, Тереза Палмър и други.

Премиерата е 26 февруари 2016.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте