Нов трейлър, клипове и плакати на „Зулендър 2”

от на 2016-02-06
 

Трябва да признаем, че след последната ни (и единствена) новина, посветена на „Зулендър 2”, леко поомекнахме спрямо филма и вече не изпитваме чак толкова силни отрицателни чувства. Дори решихме, че няма да е чак толкова лоша идея да му отделим още малко от вниманието си с една допълнителна (този път гарантирано последна) новина с рекламни ъпдейти, преди да си го причиним идната сряда.

Въпреки това, все още смятаме, че филмът ще е разочарование. Както много пъти сме споменавали, качествените продължения на успешни/известни комедии са едно от най-редките неща в киното и шансовете „Зулендър 2” да се окаже качествен са статистически незначими. Дори първоначалните положителни реакции към филма (в това число на хора, които познаваме) не са достатъчни, за да променят този факт.

Но както и да е, нека пристъпим към представянето на рекламите. Предлагаме ви да видите един трейлър, тонове телевизионни спотове, два клипа (този с Уил Феръл е изключително weird), едно странно промо с героинята на уникалната Кристен Уиг, тематична реклама на FIAT и поредица постери.

Трейлър

ТВ спотове

Клипове

Ето и рекламата на FIAT, странното промо-видео с Кристен Уиг и плакатите.

Режисьор на „Зулендър 2” („Zoolander 2”) отново е Бен Стилър, който се завръща и в ролята на Дерек Зулендър. Партнират му Оуен Уилсън, Уил Феръл, Кристен Уиг, Пенелопе Крус, Бенедикт Къмбърбач, Оливия Мън, Кристин Тейлър, Били Зейн и още един куп звезди.

Премиерата е 12 февруари 2016.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте