Международен трейлър и нови снимки от „Батман срещу Супермен”

от на 2016-02-02
 

Батман срещу Супермен

След „МадоМаксъ” и „Анто-ман” нямаше как да се разминем и с „Батоман”. Точно така, японският клон на Warner разпространи нов трейлър на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, който, ако трябва да сме честни, изглежда доста прилично, въпреки че не показва кой знае колко нови кадри – просто трейлърите за азиатския пазар са монтирани по специфичен начин, който достани допада.

Заедно с трейлъра ви предлагаме и още малко снимки, които пропуснахме заради пренасищането напоследък  – част от тях сме виждали, но сега за първи път са във висока резолюция.

За финал вижте как ще изглежда страхотната фигурка на бронирания Батман в изданието на SideshowCollectibles.

Режисьор на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” („Batman v Superman: Dawn of Justice”) е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата е 25 март 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2016-02-02 at 16:52

  Нито знам историята на запознанството им от комикса, нито ми е ясно тук как ще ги представят, ама единствено някакви морални норми трябва да спират „сина на Криптон“ от това кихайки, да убие прилепа.
  И той си го казва „ако исках да те убия, да съм го направил“
  Криптонит ли ще използва Брус Уейн, краката на Уондър уоман ли ще го разсейват, не виждам как Супермен ще закърви

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-02-02 at 17:06

  Абе има начини :) Препоръчвам ти „The Dark Knight Returns“ на Франк Милър, може би най-добрият комикс за Батман евър. Дори и в по-нови арки, примерно в „Нush“ на Джеф Лоуб, двамата се бият, като обикновено Прилепа печели. Ето доста информативно видео по въпроса:

  https://www.youtube.com/watch?v=qqCiOfSOdXg

  …но е напълно възможно във филма да се следва коренно различна посока и outcome.

  Отговор

 • Ivan S.
  2016-02-02 at 21:05

  Гледайки рекламите на филма (трейлъри, снимки, клипове и т.н.) смятам, че Афлек е много, много вероятно да бъде най-добрия Батман/Брус Уейн досега. Радващо е и, че „специалистите“, дето реваха като вдовица за кур…бан чорба млъкнаха. Бенчо ги подреди като дреха в гардероб.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-02-02 at 23:02

  Афлек наистина засега кефи от-до. Само за гласа не съм сигурен още.

  Отговор

 • Gogoto
  2016-02-03 at 09:05

  The Dark Knight Returns e може би най-знаковия комикс за Батман изобщо и именно от него тръгва филмовата стилистика на Прилепа. Тим Бъртън от там черпи вдъхновение за култовия мрачен стил на филмите си, а Снайдър от своя страна неведнъж е засвидетелствал почитанието си към комиксовия оригинал на филмите си и BvS не е изключение. ето малко инфо по темата: http://www.comicbookmovie.com/comics/dc_comics/one-man-panel-why-is-the-dark-knight-returns-the-greatest-batman-a84969
  А има и анимационен филм в 2 части със същото име отпреди няколко години, прекрасен е.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-02-03 at 11:05

  Kато цяло анимационната DC вселена е супер, силно препоръчвам „Flashpoint“ и „Under The Red Hood“.

  Отговор

 • Riddick
  2016-02-03 at 11:23

  Миналата седмица загледах по НВО анимация за лигата, Аквамен, още не знаеше кой е ( както и аз, не знаех, че е мелез, мислих си че си атлантис по рождение) и един вид той ги обедини. Което ме навежда на мисълта, че „Unite the 7“ от плаката му, може би се отнася до същото.

  Клипчето за историята на конфликтите им е интересно, а тази част от комиксите, в която Рас Ал Гул краде Батмановите планове за унищожението /при нужда/ на всеки един от членовете на лигата, мисля че е бил сценарий на отменения филм за лигата от 2008

  Отговор

 • heinrich
  2016-02-03 at 11:30

  Да, ето го и цялото филмче, ако някой му се гледа.

  https://www.youtube.com/watch?v=-jaJlR77188&list=PLI1zuZdCSlNYQOLQ9b9RGiBIIa0JBukoH

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-02-03 at 12:01

  Само Питър Уелър ми е малко не-Батман като глас, ама останалото е супер.

  Отговор

Коментирайте