Дани Макбрайд и Демиан Бишир

Отново е време да обърнем поглед към „Alien: Covenant“ (ака „Прометей 2”) с няколко кастинг новини, като този път не става дума за актьори, които няма да се завърнат, какъвто беше случаят с НумиРапас, а за две чисто нови попълнения, които ще се присъединят към вече известните имена на Майкъл Фасбендър и Катрин Уотърсън.

Започваме с по-старата от двете новини – вранни преговори за участие във филма е известният с просташките си комедии Дани Макбрайд. Разбира се, няма абсолютно никаква информация за естеството на ролята и героя му, но предвид комедийните пристрастия на Макбрайд, много хора спекулират, че става дума за един от техниците на колонизиращия кораб „Covenant”– роля в стила на Паркър и Брет (изиграни от ЯфетКото и Хари Дийн Стентън) в „Пришълецът” на Ридли Скот.

Според  The Hollywood Reporter другият актьор, който преговаря за роля в„Alien: Covenant“, е номинираният за „Оскар” ДемианБишир(„A Better Life”), който доскоро просто харесвахме, но след изпълнението му в „Омразната осморка” на  Куентин Тарантино (Боб беше сред най-ярките образи във филма) ни стана голям любимец. Бишир може да изиграе всичко, но ние залагаме на нещо със злодейски (или по-скоро отрицателни) нюанси или комедийни – като нищо ще е партньор на героя на Макбрайд, по подобие на вече споменатите Паркър и Брет.

Снимките на „Alien: Covenant” се очаква да започнат всеки момент под режисурата на Ридли Скот, а премиерата е насрочена за 6 октомври 2017. Повече подробности за филма, може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Бавна и мъчителна смърт във филма му пожелавам на Макбрайд. В първите 10 минути.

  2. Чак бездарен… Eastbound & Down поне за мен е едно от най-смешните телевизионни неща в последните десетина години, главно заради него.