Електра е в центъра на втория пълен трейлър на 2-ри сезон на „Daredevil”

от на 2016-02-26
 

Електра е в центъра на втория пълен трейлър на  „Daredevil”

Точно както ни беше обещано след дебютирането на първата част от пълния трейлър на предстоящия нов сезон на „Daredevil”, вчера се появи и втората половина, която очаквано се фокусира върху Електра Начос (Елоди Йънг) – голямата любов на Деърдевил, която се превръща в негов противник. Тя предупреждава Мат, че Якудза не са напуснали Ню Йорк, а са изчаквали Деърдевил да разчисти противниците им, за да се завърнат с пълна сила. В трейлъра виждаме още Стик (Скот Глен), който ни съобщава за възхода на известния престъпен синдикат „Ръката”. Наказателя също не е изоставен съвсем.

Вече се чуват отзиви за новите епизоди и повечето от тях са, че новият сезон е „още от същото”, започвал малко тромаво, но после набирал сила, и би трябвало да зарадва феновете на първия сезон. Ние сме сред тях и да, нямаме нищо против „още от същото”, но нямаше да се разсърдим и ако имаше известно подобрение в някои от по-слабите елементи на сериала. Но нека не бързаме с оценките, а да изчакаме и да видим със собствените си очи.

Вижте и пет кратки видео презентации на главните герои, както и няколко постера.

Character Artwork

плакат

В ролите се завръщат Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж), Елдън Хенсън (Фоги Нелсън), Розарио Доусън (Клеър Темпъл) и Скот Глен (Стик). Сред новите попълнения са Елоди Йънг (Електра) и Джон Бернтал (Наказателя).

Премиерата на втория сезон на „Daredevil” ще бъде на 18 март 2016 по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте