Suicide Squad

Worst. Heroes. Ever.

Вчера режисьорът Дейвид Ейър разпространи първия официален постер на предстоящия суперзлодейски „team-up” „Suicide Squad”, като наравно с това потвърди информацията, че новият трейлър на филма ще дебютира във вторник по време на специалната DC филмова презентация по CW след епизода на „Legends of Tomorrow”.

Постерът е съставен от супер-стилизираните ликове на всеки един от злодеите в отряда – Слипнот (Адам Бийч), Капитан Бумеранг (Джай Кортни), Енчантрес (Кара Делевин), Катана (Карън Фукухара), Рик Флаг (Джоуел Кинеман), Харли Куин (Марго Роби), Дедшот (Уил Смит), Килър Крок (Адеуале Акинуйе-Агбаже) и Диабло (Джей Ернандес), плюс този на Жокера (Джаред Лето), които впоследствие бяха разпространени и като отделни character постери.

Плакатите са отлични и просто виждаме как тези ликове ще ни залеят от вси страни под всякакви форми – идеални са дори и за татуировки. Разгледайте ги, а утре вечер или най-късно сряда сутринта заповядайте да видите новия трейлър и коментара ни за него.

плакат

Режисьор на „Suicide Squad” е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. половината герои нищо не ми говорят, но имам чувството, че този филм ще харесам повече от BvS

  2. Toва ти трябва да знаеш: всички (анти)герои са заловени от Батман 😀

  3. А ако бяха решили да направят по отделен Батман филм, в който залавя всеки един от тях, преди да се случи Суицидния скуад?

    (верно питам… не ща да си го представям дори)

  4. Cлухти се, че Дедшот и Жокера ще се появят в следващия самостоятелен „Батман“, който ще е prequel на тазгодишните Батманови авантюри.

  5. Детските ми изживявания с Бъртановите Батмани са незабравими. Нолановата трилогия ме накара да го намразя, макар да тръгна добре с бегинс /чакай да не ме види фекалчелситу, че па ще се псуваме/, но ми хареса вселената от Аркам игрите за батман. Костюмите по скоро военни, от колкото виджиланте, Детшот и Детстроук уникални, жената котка също. Такъв филм бих искал да гледам. Детпулол от марвел ми допада повече от Детстроук, но ме е яд, че не вкараха и него в отряда.

  6. Още един постер пуснаха. Много добър. Нямам търпение за трейлъра.

  7. Ето го и трейлъра както си му е редно: https://www.youtube.com/watch?v=v3OZ0eOTLTU
    Първия беше малко so-so, но втория яко ме хайпна. И за пореден пък казвам – очарован съм как са успяли да направят от актьорско дръвце като Джай Кортни толкова badass австралийски комиксов психар. Иначе другите юнаци са си ясни.

  8. Ей, верно ли има нов трейлър?!
    Кортни е феноменално зле И тук!