Долф Лундгрен

Ако днес беше 1-ви април, никога нямаше да се хванем на тази новина, но сме 3-ти януари, а на всичкото отгоре имаме доказателство под формата на снимки. Точно така, макар и предвиден директно за видео разпространение, „Ченге в детската градина 2” си е напълно реален проект, а реплики от рода на „It’s not a tumor!” и „There *is* no bathroom!” (каквито ни ги сервираше Арнолд Шварценегер в оригиналния филм) ще ръси екшън-иконата Долф Лундгрен.

Лундгрен влиза в ролята на агент Рийд, който отива под прикритие като учител в детска градина, за да открие флашка, съдържаща изключително ценна информация, открадната от Програмата за защита на свидетели. Наред с дечурлигата, които го изкарват извън нерви, Рийд се изправя и срещу изключително политически коректната среда на детската градина.

Чудо! Ето първите снимки от филма.

Фенове сме на Лундгрен и (в определени дни) може да се каже, че „Ченге в детската градина” (който е на 25 години?!) с Шварценегер ни е „guilty pleasure”, но не виждаме как сядаме и си пускаме този филм. Ако случайно го засечем по телевизията, може да му хвърлим най-много едно ухо, докато вършим някаква работа.

Режисьор на „Ченге в детската градина 2” е Дон Майкъл Пол („Jarhead 2: Field of Fire”, „Tremors 5: Bloodlines”). В ролите са Долф Лундгрен, Сара Стрейндж, Алекс Паунович, Бил Белами, Андре Трикоту, Каролин Адейър и други.

Точната премиерна дата, която се очаква тази година, все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *