Special Correspondents

Ако още не сте наваксали с Глобусите на чуждестранната преса в Щатите, значи сигурно ви липсва Рики Джервейс! Тази новина е посветена на един негов проект, който се очаква да дебютира по Netflix през пролетта – „Special Correspondents”. Джервейс е сценарист и режисьор, а сега може да видите няколко официални снимки; заедно с него ще участват още Ерик Бана и Вера Фармига.

Историята проследява радио-журналист от Ню Йорк (в ролята – Бана), чиито арогантност и начин на живот застрашават сериозно кариерата му. При все рисковете, на които е изложена репутацията му, той фалшифицира военни репортажи „на живо” от уютното си скривалище над един испански ресторант в Куинс. В този случай ще стискаме силно палци да видим с очите си филма не само защото сме големи фенове на Рики, но и защото предвкусваме какъв купон ще е да наблюдаваме Ерик Бана в… (нова) комедийна роля!

Special Correspondents

Special Correspondents

Special Correspondents

В актьорския екип на „Special Correspondents” влизат още Кели Макдоналд, Кевин Полак, Америка Ферера, Раул Кастильо, Бенджамин Брат. Премиерата на поредицата по Netflix е обявена на 29 април.

Рики Джервейс в момента продуцира филма „Life on the Road” с участието на героя му от „The Office” Дейвид Брент, който преследва рокерските си мечти за музикално турне с групата и „Foregone Conclusion” (ала не се е отказал от работата си като пътуващ продавач на продукти за почистване!). В този проект Джервейс е също сценарист и режисьор, освен че участва в главната роля – и може би затова все още няма яснота кога ще бъде завършен…

Не виждаме необходимост да подчертаваме, че каквото и да ни предложи Джервейс, ще го очакваме с удоволствие!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *