Досиетата Х

Досиетата Х” са отворени отново! 90-тарският телевизионен феномен са завръща под формата на 6-епизоден „event series” точно след седмица и Fox продължават да ни дразнят с всевъзможни промо-материали.

Следвайки мащабното 21-минутно превю, с което започнахме новата година, този път получаваме няколко кратки задкулисни погледа (фокусират се върху семейните отношения на Мълдър и Скъли, върху новия за сериала образ на Джоел МакХейл и върху заместник директора Скинър), един нов трейлър, който по нашето скромно мнение е сред най-добрите, които видяхме до момента, както и първата минута от премиерния епизод.

Трейлър
http://www.youtube.com/watch?v=Qi_9YuMynW0

The First Minute
http://www.youtube.com/watch?v=aibJYXwZ61o

Зад кулисите

http://www.youtube.com/watch?v=D0x3of_pppc

Накрая завършваме с едно забавно видео от „Шоуто на Джими Кимъл”, което се гаври с 90-те и в което Скъли и Мълдър се нахвърлят един върху друг, за да изконсумират партньорството си пред очите на (вероятно) доста възмутено извънземно.

Режисьор на първия двоен епизод (от общо шест) е създателят на „Досиетата Х” Крис Картър, а в ролите са Дейвид Духовни, Джилиън Андерсън, Мич Пиледжи, Уилям Б. Дейвис, Анет Махендру, Джоел МакХейл, Брус Харууд, Том Брайдууд, Кумаил Нанджиани, Дийн Хаглънд, Анабет Гиш и други.

Щатската премиер е 24 януари 2016, а у нас Мълдър и Скъли се завръщат на 26 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Браво мите разчувствах се… Не съм сигурен дали ще го изчакам до 26-ти…if u know what I mean

  2. Първите две серии ми харесаха, ама вчерашната беше комична.
    Като за мини сезон, очаквах повече елиън конспиръси, тук с тези междинни случаи, нещо не ме радва

  3. Аз също не съм от феновете, голяма част от предишните сезони, идея нямам какво се случва. Много харесах обаче първия игрален филм, и очаквам нещо в тая стилистика, в крайна сметка осниовната фабула, винаги са били извънземните и правителствената конспирация

  4. На мен първият пълнометражен филм ми беше малко meh – не беше кино, а телевизия, просто на голям екран и с по-дълго времетраене. За втория филм пък чувам само негативни мнения, не искам да го припарвам. Просто така и не успях да се зарибя по „Досиетата“, нещо генерално се разминахме по трасето с тях. Виж, Дринката е ултимативният фенбой, той ще каже повече по въпроса, ай гес. 🙂

  5. Аз не съм ултимативен фенбой като Дримов, но не съм се и разминал с Досиетата… първите два епизода на новия сезон ми бяха повече wtf, отколкото entertainment. Все още не съм гледал третия, но да – очаквам да е по-добре, което няма да е много трудно, предвид старта.

    Но има осезаема разлика в цялостната атмосфера. Това е основното, което ме подразни. И да, диалозите също са… аре стига се обяснявахте! Изглежда като евтин сериал, а не би трябвало да е така.

  6. Хората масово се оплакват от първите два, аз повече ги слушах, щото учих за сертификация, ама ми бяха Ок.
    Третия, който пък всички харесаха ми беше wtf, през цялото време наподяваше комедия, гущера все едно беше с гащеризон и т.н.

  7. Не можеш да оцениш третия епизод, ако никога не си гледал „Досиетата“. Епизодът беше жесток! И да, нарочно е пародиен – не е ли очевидно, ебаси? 🙂

    И не мога да се съглася за филма от 1998 г. Може да има недостатъци, но си е кино отвсякъде.