Keanu

Като всички фенове на комедийното дуо Джордан Пийл и Кийгън-Майкъл Кий, бяхме ужасно разочаровани от спирането на отличното им скеч шоу „Key & Peele”, но в същото време бяхме и доста любопитни накъде ще поемат. Е, вече имаме отговора на този въпрос и той се нарича „Keanu”. И не, не е гавра с Киану Рийвс, макар че има очевидна закачка с него и в самия филм очакваме поне една-две шегици по негов адрес.

Киану е „най-сладкото котенце на света”, което се превръща в единствения смисъл в живота на наскоро изоставения от приятелката си Рел (Пийл). Един ден Киану е отвлечен и Рел, заедно с доста пунктуалния си братовчед Клерънс (Кий), трябва да се внедрят в опасна улична банда, за го спасят. Скоро двамата се оказват в центъра на гангстерска война и трябва да вземат закона в свои ръце.Джордан

http://www.youtube.com/watch?v=KjEusWO6VPg

Няма такива кретени. „Keanu” изглежда като удължен скеч на дуото, но честно казано, ние нямаме нищо против. Адски харесваме „Key & Peele” и намираме скечовете в него за изключително кинаджийски като изпълнение, а от трейлъра изглежда, че същият подход е пренесен и на големия екран. Което, между другото, не е голяма изненада, тъй като най-важните хора от творческия екип на шоуто участват и във филма.

Това, което се опитваме да кажем, е, че сме сигурни, че в „Keanu” ще има една-две шеги, които няма да се получат и няма да има някаква сериозна драматургия, но филмът ще е забавен и ще изглежда добре. Очакваме нещо в стила на „Hot Fuzz”, за който незнайно защо (всъщност много добре знаем защо) се сетихме, гледайки трейлъра.

плакат

Режисьор на „Keanu” е Питър Атенцио, а сценарият е на Джордан Пийл и Алекс Рубенс. В ролите са Джордан Пийл, Кийгън-Майкъл Кий, Тифъни Хедиш, Method Man, Джейсън Мичъл, Луис Гузман, Ниа Лонг, Уил Форте и други.

Премиерата е 29 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Аз мисля, че ще е добре, но чак като Hot Fuzz няма да е 🙂 А смятам така, защото Питър Атенцио не е Едгар Райт (и като цяло, повечето комедийни режисьори не са Едгар Райт. За жалост).