Green Room

Режисьорът на „Blue RuinДжеръми Солние се завръща на голям екран с „Green Room”, който очакваме с нетърпение от доста време – първа снимка от трилъра видяхме още в края на 2014-та, с филмът най-накрая ще се появи в кината, след доста успешен показ по редица престижни фестивали.

Green Room” е с участието на Антон Йелчин, Имоджен Путс и големия Патрик Стюарт и разказва за пънк-рок група, която получава ангажимент в забутан клуб в гористите покрайнини на Орегон, където става свидетел на зловещ акт на насилие от страна на нео-нацистка банда, предвождана от страховития собственик на клуба Дарси Бенкър (Стюърт). Групата се затваря в зелената стая на заведението, за да обмисли плана си за действие, когато е нападната от Бенкър и подчинените му, които са готови на всичко, за да заличат всички свидетелства за извършеното от тях престъпление.

Вижте първия тийзър, който не разкрива много от историята, но въпреки това е доста ефектен и красноречив по отношение на това, което ще се случи.

Сигурни сме, че Патрик Стюарт ще разцепи като злодей – спокойното му и уверено „delivery” на речта, завършваща с „it won’t end well”, е по-плашещо от всякакви крясъци и истерии. Като цяло, нямаме съмнение, че Солние ще ни предложи солиден трилър с отлични изпълнения, доста напрежение и качествено насилие – все пак той вече се е доказвал в тази посока, а и отзивите за филма са доста положителни.

В добавка вижте няколко снимки и един плакат.

Green Room

плакат

Сценарист и режисьор на „Green Room” е Джеръми Солние („Blue Ruin”), а в ролите са Антон Йелчин, Имоджен Путс, Патрик Стюарт, Алия Шоукат, Калъм Търнър, Джо Коул, Марк Уебър, Кай Ленъкс, Ерик Еделстайн, Мейкън Блеър и други.

Премиерата е 1 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *