Поглед към героите и подробности за „Justice League”

от на 2016-01-21
 

Justice League

Малко се позабавихме с тази новина, но вчера – наравно с официалния трейлър на „Suicide Squad” и първия поглед към „Wonder Woman” – на „DC Films Presents: The Dawn of the Justice League” презентацията по CW бяха разкрити и няколко доста интересни неща за „Justice League Part One” на Зак Снайдър.

Първоначално получихме концептуална рисунка, която наред с героите, които вече сме виждали (като БатманСупермен и Жената-чудо), предложи и първия ни своеобразен поглед към филмовите инкарнации на Cyborg (Рей Фишър) и The Flash (Езра Милър). По-късно рисунката беше последвана и от две кратки информативни видеа за двамата герои, плюс още едно видео, в чиито фокус е Аквамен (Джейсън Момоа), когото също вече бяхме виждали. Ето ги.

justice league

Това обаче не беше всичко. На концептуалната рисунка се забелязваше липсата на един герой, доста важен за „Justice League” – Зеленият фенер. За първи път creative директорът на DC Entertainment Джеф Джонс потвърди, че той също ще е част от филмовата вселена на DC. Не става ясно обаче кой ще го играе и дали ще се появи в „Justice League Part One” или ще трябва да изчакаме до 2020 година, за когато е предвиден „The Green Lantern Corps.”.

Приключваме новината с едно посветено на „Batman v Superman: Dawn of Justice” видео, което си е съвсем на място тук, тъй като това ще е филмът, който ще постави началото на споделената филмова вселена на DC. Именно в него, наред с Батман и Супермен, които са най-важната част от Лигата, ще видим първата поява на доста от останалите герои, които впоследствие ще имат и самостоятелни изяви.

Режисьор на „Justice League Part One” е Зак Снайдър, а сценарият е на Крис Терио („Арго”). В ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джейсън Момоа (Аквамен), Езра Милър (Светкавицата), Ейми Адамс (Лоис Лейн) и други.

Премиерата е насрочена за 10 ноември 2017.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте