Батман срещу Супермен

„Не е истина” ще кажете и ще сте прави. По отношение на рекламите, „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” се превръща в новия „Междузвездни войни: Силата се пробужда” – всеки ден изскача нещо ново. Днешният ъпдейт не е кой знае колко вълнуващ и вероятно във всеки друг момент бихме го подминали и изчакали по-подходящо време да го представим (при появата най-малкото на някой тв спот), но пускането на неща „на час по лъжичка” малко ни изнерви и отразяването му стана въпрос на принципи.

Става дума за Батман и Супермен кориците на посветения на филма брой на Empire, които всеки фен ще може да си купи (за разлика от тази за абонати), както и официалните версии на част от снимките в списанието (включително и знака на Дарксайд), които видяхме вчера в не особено добро качество.

Накрая вижте и първия трейлър на най-новото анимационно приключение на DC „Justice League Vs. Teen Titans”.

Режисьор на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” („Batman v Superman: Dawn of Justice”) е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата е 25 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *