Оскар Айзък

Цели две години изминаха откакто видяхме първия поглед към „Mojave” – втория режисьорски проект на наградения с „Оскар” сценарист Уилям Монахан („Небесно царство”, „От другата страна”, „Мрежа от лъжи”, „Булевард Лондон”) – и общо десет, откакто Монахан започва да пише сценария. Но ето, че филмът, който е готов от доста време (той беше показан в Трайбека в началото на годината), най-накрая ще може да бъде видян от широката публика, при това още от днес по DirecTV. По този повод получаваме и първия му официален трейлър.

Mojave” изправя Оскар Айзък и Гарет Хедлънд в изпълнен с насилие, екзестенциален сблъсък на две противоположности. Хедлънд е в ролята на Томас, талантлив художник със самоубийствени наклонности, който (опитвайки да избяга от привилегированото си съществуване) отива в пустинята Мохаве, където се натъква на героя на Айзък Джак – скитник психопат, който е готов на всичко, за да се докопа до това, което Томас притежава.

Трейлърът изглежда прилично – Айзък, който абсолютно винаги е на висота, тук ни се струва под пара (радваме се, че покрай „Star Wars” и „Х-мен” ще можем да го видим и в нещо по-малко и лично) – и с удоволствие ще гледаме филма, тъй като си падаме по подобен тип трилъри. Монахан и Хедлънд също са плюсове. При все това ще занижим очакванията си, тъй като отзивите от Трайбека не са от най-добрите.

Гарет Хедлънд

Гарет Хедлънд

Оскър Айзък

Режисьор на „Mojave” е Уилям Монахан, а освен Оскар Айзък и Гарет Хедлънд, в ролите ще видим Даниа Рамирес, Уолтър Гогинс, Марк Уолбърг, Кайли Роджърс, Мат Джоунс и други.

Филмът може да бъде гледан от днес по DirecTV, а от 6 януари 2016 ще се появи и в щатските киносалони.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. О, уау – ето тук ще падне ентертейнмент…
    Единият таковата – и другият онаковата … съпругата, дитенцето ….
    What the fuck is this shit ?
    Seriously guys – I did watch a great movie last night – sorry about all the language – but his is such shit …
    Shit with good actors is more unforgivable – because good actors are a fucking gift …