Марк Стронги и Саша Барон Коен

Бойкотирайте „The Brothers Grimsby”! Към това ни призовава Борат, който вчера се отби в шоуто на Джими Кимъл, за да изрази възмущението си от Саша Барон Коен, от неговите герои и от предстоящия му нов филм. За да илюстрира позицията, че Коен и филмите му са отвратителни, Борат представи най-новия трейлър на „The Brothers Grimsby”, който ни дава доста по-добра представа за сюжета и естеството на филма от първата реклама, която видяхме.

The Brothers Grimsby” разказва за братята Себастиян (Марк Стронг) и Ноби Гримсби (Саша Барон Коен), които са разделени като малки. 28 години по-късно по-малкият и по-интелигентен Себастиян е станал смъртоносен агент, работещ за правителството, докато големият и доста глупав Ноби, който никога не се отказва да търси своя брат, се е превърнал в семеен човек с 11 деца и огромна страст към футбола. Когато съдбата най-накрая ги събира отново, идиотията на Ноби става причина Себастиян да се превърне в мишена и двамата са принудени да бягат, за да спасят живота си, като междувременно трябва да измислят начин да изгладят различията си, за да спасят света от надвиснала заплаха.

Вижте цялото представяне на Борат, а ако нямате много време или просто искате да видите само трейлъра, може да го откриете отдолу.

http://www.youtube.com/watch?v=hcH0gPaMay8

http://www.youtube.com/watch?v=S-xWokFJztY

Update: Тази сутрин дебютира нов международен трейлър, който предлага съвсем различен поглед към филма от горната реклама и който затвърждава усещането за забавна простотийка.

Очевидно става дума за несериозна простотийка, в което няма нищо лошо, даже напротив – подобни непретенциозни филми винаги са добре дошли. Много ще ни е интересно как кретенският хумор на Саша Барон Коен ще се комбинира с екшън усета на режисьора Луи Летерие. Съдейки по трейлъра, нещата се получават и стискаме палци и в самия филм да сработят. Надяваме се и да няма някакви елементарни политически коментари, каквито Борат вмъкна при Кимъл – момента с оръжието и отговорността беше чудесен, но е на ръба и лесно може да се загуби равновесието.

Режисьор на „The Brothers Grimsby” е Луи Летерие („Транспортер”, „Сблъсъкът на титаните”, „Невероятният Хълк”, „Зрителна измама”), а в ролите са Марк Стронг, Саша Барон Коен, Ребъл Уилсън, Пенелопе Крус, Айла Фишър, Габорей Сидебей, Анабел Уолис, Иън Макшейн и други.

Премиерата е 4 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Яка, яка простотийка 🙂 Дано някога да се получат нещата с филма за Фреди

  2. Да, трейлърът е някакъв стандартен за този тип комедийки и нищо, кой знае какво, няма в него, но пък самото присъствие на Коен може да ме накара, да гледам всичко, в което участва, било то и буламач. 🙂

  3. AАбе, че филам ще е зли и ще е брадва то е ясно, но пъровото лице кефи да ви кажа…. Доста добре изглежда…..