Сякаш в бързане да наваксат с визуален материал преди първия трейлър, създателите на „Assassin’s Creed” ни бомбардираха с новини около филма в последната седмица – то не беше virl сайт не беше първи истински поглед към Майкъл Фасбендър като главното действащо лице, а сега имаме шанс да го видим и (почти) в екшън на поредните официални снимки.

Майкъл Фасбендър

Майкъл Фасбендър

Бялата одежда – очевидно затворническа – е част от съвременния фрагмент на филма, с отчето, който предлага (вероятно) последно причастие на единия героя на Фасбендер – Калъм. В другия кадър прародителят-испанец Агилар очевидно се е развихрил сред „колеги”: палачи, убийци и въобще – въоръжени мъжаги. Фантазирането не е много от полза, а и само след година ще стане ясно върху кои акценти от фабулата са концентрирали усилията си Кързел и компания.

Забавно е, че паралелно с Entertainment Weekly, които привлякоха внимание със снимки от нов комиксов блокбастър, Empire не се колебаят да „стрелят” далеч в бъдещето, рекламирайки филм с 12 месеца аванс. Както обръщат внимание и колегите журналисти отвъд Океана, дори и без разпознаваемото име на играта и дългото очакване на „оживяването” й на екран (не само от страна на феновете-геймъри), за „Assassin’s Creed” е повече от достатъчна референцията „от създателите на „Макбет”, добавяйки имената на Джъстин Кързел, Майкъл Фасбендер, Марион Котиар, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън.

20th Century Fox пуска филма на екран на 21 декември догодина.

Известните подробности по проекта може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. много хора искаха да видят историята на Ецио, аз предпочитам Алтаир, те пък са си измислили тяхна……. но като гледам визуално Агилар е по-близо до Алтаир.
    Съвременното му „аз“ в играта е Дезмънт, тук Калъм….. абе дано се получи

  2. Тотално не съм запознат с играта, така че нито съм да, нито съм не. 🙂 Чакам трейлър.

  3. Аз пък обожавам игрите и съм по-скоро не. Бялата одежда не е затворническа, а Майкъл Фасбендър, колкото и да е добър, е тотално неподходящ за тази вселена. Аз исках да видя историята на Едуард. Целият проект отсега ми издиша отвсякъде. Никога не съм разбирал необходимостта да се екранизират игри – само ги развалят, а досега успешен опит май няма.

  4. Не вярвам „20-тия век“ да е в криза и да не може да купи изцяло правата върху историята и образите на самата игра. Не ми се искаше да видя Алтаир като Агилар, въпреки че сценария на филма и едноименната игра се припокриват (макар и не напълно). Като фен на целия франчайз за убиеца-паркурец 😀 ще съм с много големи очаквания, предвид след превъртването на първата огра съм си мислил, че няма да се минат 10 години и ще се сдобие и с екранизация. А и МФ ми е любимец… Най-очакваният за мен филм на 2016

  5. като каза „паркурец“ аз искам Uncharted филм……. и той е дълго обявяван, ама……

  6. Силно се съмнявам да излезе 2017 г., а по първоначални планове премиерната дата, която гонеха едно време беше май 2016 г.
    Поредица спънки преследват продукцията, която е със страхотен потенциал, защото Нейтън Дрейк е някакво забавно подобие на Инди и Джон Макклейн.

  7. За много години пичове!!!
    Те отдавна го гласят филма, първо Крис Прат, после Марк Уолбърг….ама докато не видя новина, че снимките са почнали…..
    Иначе съм съгласен с Пламен…..това е съвременния Инди, огромен потенциал има, ама да видим