Everybody Wants Some

Доста харесваме Ричард Линклейтър и принципно следим проектите му, но досега не сме отразявали най-новия му филм „Everybody Wants Some”, който вчера се сдоби с първи трейлър. Официално рекламиран като „духовно продължение” на класиката „Dazed and Confused”, „Everybody Wants Some” ни отвежда в 80-те години на ХХ в. и ни разкрива една седмица от света на група баскетболисти колежани, които „навигират между свободата и отговорностите на безнадзорния живот на възрастните”.

Не е много конкретно описание, но ако сте почитатели на Линклейтър и на „Dazed and Confused” в частност, значи знаете какво да очаквате от филма – просто заменете 70-те и гимназията с 80-те и колежа.

http://www.youtube.com/watch?v=d3FeaVnh7K8

Като фенове, на нас видяното ни допада – дава ни едно специално и неподправено носталгично усещане, което ни носят почти всички филми на Ричард Линклейтър (както и ранния Камерън Кроу). Искрено се надяваме той да продължи изключително силната си серия – последните му два филма „Преди полунощ” и особено „Юношество” бяха фантастични, и „Everybody Wants Some” да бъде наистина добър. А познавайки цялостната му филмография и на базата на видяното в трейлъра, смятаме, че шансовете за това (а дори и за нещо повече) са доста големи.

Ето и два постера.

плакат

плакат

Режисьор на „Everybody Wants Some” е Ричард Линклейтър, а в ролите са предимно непознатите Уил Бритън, Зоуи Дойч, Райън Антъни Гузман, Тайлър Хеклин, Блейк Дженър, Глен Паул, Уайът Ръсел и други.

Премиерата ще бъде на фестивала SXSW през 2016-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *