Тийзър трейлър на 6-ти сезон на „Игра на тронове”

от на 2015-12-04
 

Тийзър трейлър на 6-ти сезон на „Игра на тронове”

НВО разпространиха кратък тийзър трейлър на очаквания с огромно нетърпение 6-ти сезон на свръхпопулярния сериал „Игра на тронове”, който съвсем очаквано (също като първия постер) поставя в центъра Джон Сноу и си играе с неопределената му за момента съдба, дразнейки ни с изречената от Бранд реплика „They have no idea what’s going to happen”.

Както сме споделяли, за нас Сноу безспорно е мъртъв, но знае ли човек, като нищо героят на Кит Харингтън може да продължи да съществува под някаква друга форма или в ретроспекции – възможности колкото искаш.

Вижте тийзъра, който също така ни припомня и за други неприятни случки (някои от които с летален характер) и ни позволява да чуем героя на Макс фон Сюдов.

Докато чакате новия сезон, който се очаква през април, може да си припомните специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на сериала и книгите на Джордж Р. Р. Мартин.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Kal-El
  2015-12-04 at 14:13

  Стига, бе ? Ще видим Бран най-накрая ? 😀

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-12-06 at 20:19

  Перфектният финал: светът замръзва, зомбитата владеят во век и веков. Амин.

  Отговор

 • penzata
  2015-12-07 at 00:23

  А защо пък, т.нар. зомбита-уайт уокъри, да не са наподобяващи Ричард-Матисъновите. И, за да съм по-точен, хронологията да е обратна на неговата. Уокърите са „ориджин биингс“ на Мартиновия свят, а останалата Вестерос напаст за зомбарите, които в крайна сметка ще си вземат накрая бая, тъй като единственото развитие, което търпят е само и единствено надолу, силно вглъбени в собствената си власт-лакомия, чревоугодничество и тем подобни добродетели. Логично ми е, продиктувано от много неща случили се до сега.
  И както казва UZUMAKI и аз съм за лед, вкочанен свят и уайт уокърите да си живеят на спокойствие:)

  Отговор

Коментирайте