Китайски трейлър на „Междузвездни войни: Силата се пробужда”

от на 2015-12-11
 

Star Wars VII

В началото на месеца братският китайски народ влезе в новините, като си навлече гнева на феновете на „Star Wars” и на „social justice warriors” с това, че на техния постер на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” ликът на чернокожия Джон Бойега беше значително редуциран в сравнение с официалния плакат.

Сега те отново са в центъра на вниманието, този път в положителна светлина, след като вчера представиха нов, (смеем да твърдим) доста добър трейлър на филма, който добра представа за хронологията на историята и предлага доста нови кадри. В този ред на мисли, ако се пазите от всевъзможни спойлъри, може би ще искате да го пропуснете – филмът излиза след по-малко от седмица, така че няма да загубите нищо.

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2015-12-11 at 12:02

  Най-добрия трейлър до момента, кадъра с Тай-файтърите на фона на слънцето си е попадение. Лукас не можа и един такъв кадър да покаже в неговата жалка трилогия.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-12-11 at 13:41

  Изкушавам се да натисна play… ама няма. :)

  Отговор

 • pavel717
  2015-12-11 at 13:48

  Колкото и трейлъри да показват, проблема си е очеваден…
  много „Wars“ и липса на „Star“…..

  Отговор

 • penzata
  2015-12-11 at 15:35

  Надявам се, че тази липса ще е само в трейлърите. Само още някакви си седем дъъъъълги дни. :)

  Отговор

 • heinrich
  2015-12-11 at 16:49

  Де бе години чекахте,та сега 1 семдица ли. Да не говорим, ч етукянякой ще го гледат още тези дни… и от което следва ревю…

  Отговор

 • Пламен
  2015-12-12 at 07:44

  До Иван. Ето заради такива тъпанари, като тебе се правят все по-малко стойностни филми и все повече такива който няма да затормозят плиткото ти мозъче. Да наречеш оригиналната трилогия жалка те прави изключително жалък теб, а не Лукас. Когато са снимани 5,6 и 7 част не е имало такива възможности в сферата на специалните ефекти, тъпанар. И най-добре ще е да си пуснеш новата серия на „Листопад“,вместо да оскверняваш киносалона с присъствието си, хлебарка.

  Отговор

 • Жор
  2015-12-12 at 11:47

  И аз се изкушавам да цъкна „Play“…

  Отговор

 • Riddick
  2015-12-12 at 15:05

  Кънтове, не бързайте с ревюто, напишете едно „Става“ или „баси тъпия филм“ ама не го пускайте веднага, че ще е необходима поне седмица всички да го изгледаме

  Отговор

 • Иван
  2015-12-12 at 15:48

  Пламинйе, имал съм предвид режисираната лично от Лукас трилогия. Първата е култова и ти гарантирам че съм я гледал няколко пъти повече от тебе на кино. Успокой се и бъди пич.

  Отговор

Коментирайте