Адам Драйвър участва в „Paterson” на Джим Джармуш

от на 2015-12-07
 

Адам Драйвър

Адам Драйвър далеч не е само Кайло Рен, когото си умираме от нетърпение да видим в най-очаквания филм от… доста време насам. Очакваме да видим актьора в няколко филма през 2016, сред които са „Midnight Special” на Джеф Никълс, „Silence” на Мартин Скорсезе, както и в поредния сезон на „Girls” по НВО. Но още по-любопитна е новината, че Драйвър ще участва в следващия филм на легендата Джим Джармуш – „Paterson”. Но като знаем темповете, с които действа Джармуш – не се знае това кога ще стане.

Още по време на промотирането на „Only Lovers Left Alive” (най-добрия филм на 2013 година, за който са му били необходими около седем години, за да го завърши) Джармуш е коментирал предстоящия си проект:

Всичко вече е написано, но не искам много да говоря за него. Аз съм малко суеверен; ще кажа само, че действието се развива в наши дни, в Патерсън, Ню Джърси. Не зная дали ще бъде по-забавен от който и да било от предишните ми филми, но определено има някои смешни неща в него.

Ще очакваме с нетърпение и специалната селекция от музика, която ще илюстрира допълнително разказа – всички знаем, че Джармуш е особен маниак в това отношение. Ако успее да сколаса със снимки и монтаж (малко вероятно!) – току-виж се окаже готов да представи новия си филм в Кан догодина…

Според Empire снимките на „Paterson” са приключили преди началото на промо-обиколката с екипа на „Star Wars”, а Адам Драйвър е в ролята на автобусен шофьор (и поет?). Така като се замислим, не сме го виждали (често) в главна роля, а още не ни е попадал венецианския хит „Hungry Hearts”, за да споделим впечатления. Сигурни сме обаче, че тепърва ще го срещаме в доста нови проекти – индустрията няма да изпусне току-така един (все още) млад и очевидно перспективен творец. Пожелаваме му търпение и предизвикателни проекти на страхотни режисьори.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Шери
  2015-12-07 at 17:37

  Не в творец, а е деец (на английски: actor). Твореца е Джармуш.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-12-07 at 23:08

  Адам Драйвър е доста як тип.

  Отговор

 • .
  2015-12-08 at 00:51

  Ще му пуснеш ли :P.

  На мен ми е все още „новичък“, мисля само в едно филмче съм го зяпал и то там беше второстепенна роля. Покрай някой сериал предполагам е станал популярен?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-12-08 at 00:56

  Макар да е грозен, има адски чар и е ебаси таланта, така че ако бях мацка, бих :)

  Отговор

 • Дринов
  2015-12-08 at 16:12

  Супер е Драйвър!

  Ето един урок по „крадене на шоу“. :)
  https://www.youtube.com/watch?v=9Aq4a7g_wdU

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2015-12-08 at 17:36

  Само Джъстин не са го взели в Star Wars. :/

  Отговор

 • .
  2015-12-08 at 18:06

  :D, Дринов, точно за тази му роля говорех :). Иначе направих справка и съм го „гледал“ (в кавички щото не помнех) в Линкълн (мисля играеше един от типовете дето бе нает да купува гласове).

  Узи, на мен ми е писнало/дошло до гуша от красав(и)ци с перфектни „телца“ и нула актьорски умения, така че, ми дреме как изглежда някой актьор ако таланта е налице :). Мен ако питаш индустрията се нуждае от повече такива образи.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-12-08 at 20:08

  Така е. Хич не ми се гледа „Girls“, но само заради него се чудя дали в някакъв момент да не го тествам.

  Отговор

Коментирайте