„The Huntsman: Winter’s War”

Снежанка и ловецът” беше почти универсално заклеймен както от критиката, така и от зрителите, но пък докара световни приходи от близо 400 млн., така че за никого не беше изненада, когато Universal решиха да му „обадят” предистория/продължение. По последни данни то се казва „The Huntsman: Winter’s War” и досега не сме обръщали внимание на развитието на проекта, въпреки че сред екипа ни има хора, които биха му метнали едно око, тъй като извън Кристен Стюърт, не намират първия филм за чак такава болезнена трагедия.

Сега обаче няма как да подминем началото на рекламната му кампания, която стартира с четири character постера, включващи завръщащите се Крис Хемсуърт в ролята на Ловеца и прекрасната Чарлийз Терън в ролята на Злата кралица, както и новите попълнения – нашите любимки Джесика Частейн и Емили Блънт като Воина и Ледената кралица. Вижте ги, а след това прочетете за какво точно ще става дума във филма.

„The Huntsman: Winter’s War” - Чарлийз Терън

„The Huntsman: Winter’s War” - Емили Блънт

„The Huntsman: Winter’s War” - Крис Хемсуърт

„The Huntsman: Winter’s War” - Джесика Частейн

Първият трейлър на „The Huntsman: Winter’s War” е насрочен да дебютира тази сряда, така че ще задържим коментарите засега. Не че той ще бъде истинско мерило за качествата на филма – очакваме да изглежда страхотно, също както рекламите на „Снежанка и ловецът”, – но пак ще е по-добре от character постери и сух синопсис.

Дълго преди злата кралица Равена (Терън) да бъде, както се смята, надвита от острието на Снежанка, тя става мълчалив свидетел как сестра ѝ Фрея (Блънт) напуска кралството им, след като преживява сърцераздирателно предателство. Със способността си да замрази всеки враг, младата ледена кралица Фрея прекарва десетилетия в отдалечен мразовит дворец, където събира армия от смъртоносни ловци. Сред тях са двамата ѝ най-ценни воини Ерик (Хемсуърт) и Сара (Частейн), които нарушават единственото ѝ правило – завинаги да затворят сърцата си за любовта.

Когато Фрея научава за смъртта на сестра си, тя събира оставащите си войници, за да донесат вълшебното огледало при единствената останала магьосница, която може да впрегне силите му. Но след като Фрея открива, че Равена може да бъде възкресена от златните дълбини, злите сестри заплашват магическите земи с тъмна сила, двойно по-голяма от всичко виждано до момента. Сега, тяхната армия ще се докаже непобедима… освен ако прокудените ловци, които нарушиха кардиналното правило на ледената кралица, не намерят пътя си обратно един към друг.

Режисьор на „The Huntsman: Winter’s War” е майсторът на специални ефекти (номиниран за „Оскар” за „Снежанка и ловецът”) Седрик Никълъс-Троян, който прави големия си режисьорски дебют. В ролите, освен Крис Хемсуърт, Чарлийз Терън, Джесика Частейн и Емили Блънт, ще видим Сам Клафлин, Ник Фрост, Роб Брайдън, Шеридън Смит, Софи Куксън и други.

Премиерата е 22 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Аз нищо не разбрах от синопсиса. Освен, че ще е копие на Frozen.

  2. Потресаващи постери, И все пак с една идея по-добри от тези на Gods of Egypt.
    Основният въпрос…….защо……….. получваме прикуъл на филм, който много малко хора харесаха, не беше нищо качествено ново и не направи кой знае какъв голям взрив откъм приходи.
    И трите мацки биха могли да се занимават с нещо много по-добро.

    Но понежеше обожавам фентъзита съм в киното на премиера.

    А, да – искам гола сцена, с трите, в банята на Злата кралица пълна с мляко 😉

  3. Аз ще го гледам най-вече заради женското трио, хаха, и по-специално Емили Блънт. 😉