Бил Мъри

Преди време едно празнично вариете с домакин Бил Мъри щеше да е пълно със знаменитости и да се излъчва по някоя от големите телевизионни мрежи – ала годините са други и подготвяният „A Very Murray Christmas” ще може да бъде видяна по Netflix. Не е ясно дали това ще бъде нещо като филм или ТВ-спешъл; мястото на действието е хотел „Карлайл” в Ню Йорк, а в събитието трябва да участват много обичани и популярни лица, докато не става ясно, че снежните бури са направили невъзможен достъпа до мястото на купона. Бил Мъри решава, че празник ще има: който дошъл – дошъл!

http://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XJP3db3R014

Към Мъри се очаква да се присъединят Джордж Клуни, Пол Шейфър, Тина Фей и Ейми Поулър, Джули Уайт, Майкъл Сера, Крис Рок, Мая Рудолф, Дейвид Йохансен, Джейсън Шуорцман, Джени Луис, жестоката френска инди-група „Финикс”, Рашида Джоунс и Майли Сайръс – една голяма група забавни хора, които си прекарват страхотно заедно, излъчват чар и настроение, а може би и малко тъга…

Страшно, ама страшно много ни се иска да сме на мястото на онези хора отвъд океана, които имат възможност да гледат подобни спешъли. „A Very Murray Christmas” е режисиран от София Копола („Изгубени в превода” с Мъри), а сценарият е дело на Копола, Мъри и комедийния ветеран Мич Глейзър, който е написал сценария на „Scrooged” с най-великата Мъри-коледна сцена:

http://www.youtube.com/watch?v=-d6y7IHYiIE

A Very Murray Christmas” ще се появи след седмица – на 4 декември, по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ще се гледа 🙂 И на SNL спешъла също – там водещи са Тина Фей и Ейми Полър