The Finest Hours

В средата на изминалата работна седмица, Disney представиха нов трейлър на вдъхновената от действителни събития драма „The Finest Hours” на Крейг Гилеспи, разказваща за една от най-опасните и дръзки спасителни мисии в историята на американската брегова охрана. През 1952 година, бреговете на Нова Англия са ударени от невиждано силна буря, която буквално разполовява петролния танкер „Пендълтън” и над 30 моряци на борда му са изправени пред сигурна смърт. Въпреки огромния риск за собствения им живот, четирима мъже от бреговата охрана излизат в изключително тежки климатични условия в опит да спасят екипажа.

Първият приятен трейлър на филма успешно смесваше отлично пресъздадените на екран катастрофични елементи с драмата на отделните герои, но като че ли „Disney патосът” идваше една идея в повече. В новия трейлър голяма част от приказките за дълг, чест, любов и братска дружба са посъкратени и в резултат имаме една доста по-стегната и ефективна (поне за нас) реклама.

Че ще има не малко „чийзи” моменти е ясно, но разчитаме, че режисьорът Крейг Гилеспи ще ги държи в рамките на нормалното. Но дори и да са попрекалили със сълзливостта, склонни сме да я преглътнем, ако техническата реализация на бурята и бедстващите морски съдове изглежда добре. А по всичко, което виждаме в рекламите, съдим, че това ще е така. Ще ни помогне и фактът, че обичаме подобен тип филми – „Перфектната буря” ни е любим и дори „The Guardian” с Кевин Костнър и Аштън Къчър не ни дразни особено.

В добавка ви предлагаме да видите новия плакат на филма, както и един кратък поглед зад кулисите, в който Крис Пайн и Кейси Афлек споделят подробности за продукцията (виждаме и двама от истинските герои на паметната спасителна мисия).

>

The Finest Hours

Режисьор на „The Finest Hours” е Крейг Гилеспи („Lars and the Real Girl”, „Fright Night”), а в ролите са Крис Пайн, Ерик Бана, Бен Фостър, Кейси Афлек, Холидей Грейнджър, Джон Ортиз, Греъм Мактавиш, Джош Стюарт и други.

Премиерата е 29 януари 2016 на 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *