War For The Planet Of The Apes - лого

Накратко: още е рано за качествени кадри от „War For The Planet Of The Apes” и няма смисъл дори да се надяваме на трейлър, имайки предвид, че снимките още не са приключили. Но след като „Възходът” ни изненада приятно, а „Зората” се оказа един от най-добрите филми на 2014, няма как да пропуснем дори по-дребните подробности около рекламната кампания на предстоящото второ продължение, отново на Мат Рийвс, който се справи абсолютно блестящо с втория филм.

Поводът за тази кратка новина е ТВ реклама за състезание, което дава шанс на някой късметлия (от САЩ или Канада, така че не се вълнувайте излишно) да участва във филма като един от подчинените на Цезар. Разбира се, става дума за статист в масовка и то motion-capture статист, но въпреки това признаваме, че изпитахме неподправена завист. Играта е представена от Рийвс и Анди Съркис и по-важното, клипът съдържа няколко кадъра от снимачната площадка, които  обещават известно количество екшън и още едно страхотно изпълнение на Съркис (когото Рийвс нарича „много талантлив” – ето на това му се вика „the understatement of the year”).

http://www.youtube.com/watch?v=_0AdZlN-puw

Още веднъж, режисьор на „War For The Planet Of The Apes” („Войната за Планетата на маймуните”) е Мат Рийвс, който режисира „Зората на Планетата на маймуните”. Освен Анди Съркис, който се завръща като Цезар, в главните роли са Джуди Гриър, Уди Харелсън, Стив Зан, Сара Канинг, Карин Коновал, Гейбриъл Чавария, Тери Нотари и други.

Премиерата е 14 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *