Лавърн Кокс

Около половин година беше нужна, за да могат FOX да си намерят решение на казуса – кой да „замени” Тим Къри като „сладкия травестит от транссексуална Трансилвания” в ТВ-римейка на „Rocky Horror Picture Show”, а на нас около месец за да отразим новината. В ролята на Dr. Frank-N-Furter се очаква да влезе самата Лавърн Кокс. Което си е повече от страхотно попадение!

Изключителната транссексуална актриса и модел Кокс, номинирана за „Еми” за ролята ѝ в „Orange is the New Black”, ще покори всички с чар, талант и самочувствие, а както знаем – това са качества, задължителни за всеки член от екипа на всяко (потенциално) „Rocky Horror Picture Show”! С Кокс в главната роля си струва човек да бъде развълнуван, защото току-виж е възможно шоуто да тръгне на турне.

Продуцент на римейка ще бъде Лу Адлър, който е бил изпълнителен продуцент на филма от 1975. Двучасовата телевизионна екстраваганца може да се очаква по това време догодина. Носителят на „Еми” Кени Ортега (дългогодишен приятел и хореограф на Майкъл Джексън, работил с Мадона, Шер, Глория Естефан и Елтън Джон, ученик на легендарния Джин Кели и отговорник за на най-успешните тийнейджърски мюзикъли на Disney – „Highschool Musical”) ще режисира, а също и ще поеме задълженията на изпълнителен продуцент и – разбира се – на хореограф.

Ние стискаме силно палци на проекта, а за всички, които не познават Лавърн – here she is!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *