Джон Траволта

Вечният „крийпи”-злодей е супер-познат образ на любимият ни  Джаки Ърл Хейли (номиниран за „Оскар” за ролята му в страхотния „Little Children”), но… в случая с „Criminal Activities” той се престрашава да влезе в ролята на режисьор за първи път. Доверили са му се четирима младоци – Дан Стивънс, Кристофър Абът, Роб Браун и Майкъл Пит, както и един „мастодонт” – Джон Траволта. Ето и трейлър на филма:

Проектът се е изплъзнал от вниманието ни до момента, но в основата на историята на един „квартет” бивши съученици, забъркали се в леееко съмнителна сделка. След като парите им изгарят става ясно, че единият юнак е заел своя дял от мафията и е време да се „разплати”. Една от опциите е да очистят един мафиот по поръчка на друг – и така дългът ще бъде опростен.

Не сме сигурни дали подобен сюжет може да понесе определения като „интересен” или „любопитен”, но присъствието на Траволта винаги ни изпълва с ентусиазъм (независимо от факта, че напоследък сме предимно разочаровани) и сме изпълнени с благосклонност към младежкото попълнение – дори от трейлъра си личи, че момчетата се стараят.

плакат

Щатската премиера на „Criminal Activities” вече мина – тя беше на 20 ноември в платформата на VOD, но филмът тепърваму предстои старт в други страни. До нас едва ли ще стигне.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *