Scart

Задава се нова „катастрофална” Ледена епоха! Но нямаме предвид истинско глобално застудяване, а „Ice Age: Collision Course” – най-новият, пети филм от изключително популярната и успешна (но прогресивно затъпяваща) поредица на Blue Sky Studios.

По традиция от анимационното студио използват най-популярния образ от филмите – любимата на малки и големи саблезъба катерица Скрат, като я поставят в центъра на късометражно филмче, което служи за тийзър на предстоящия филм.

В „Cosmic Scrat-tastrophe”, който през изминалия уикенд бе представен на зрителите на „Фъстъчета: Филмът”, Скрат се оказва на борда на летяща чиния и опитвайки да се добере до вечно изплъзващия се заветен жълъд, става причина за космическа катастрофа, която ще доведе до събитията в предстоящия филм.

Имаше време, в което се хилехме неистово на всяка една неволя на Скрат и смятахме, че катерицата никога няма да ни писне, но ето, че гледайки „Cosmic Scrat-tastrophe” единственото, което правим, е да се прозяваме от скука. Поне в нашите очи „златната кокошка спря да снася”. Дано предстоящият филм не ни накара да се чувстваме по подобен начин, въпреки че съдейки по ранния синопсис, който звучи като всеки един друг филм от поредицата (а и не само), шансът за това не е малък.

В „Ice Age: Collision Course” Скрат дава начало на космически събития, които трансформират света и заплашват да го унищожат. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите от групата трябва да напуснат дома си и да се отправят на изпълнено със забавни приключения пътешествие към екзотични нови страни, където се запознават с нови колоритни герои.

За финал вижте един малко по-забавния постер на „Cosmic Scrat-tastrophe”, който е заигравка с „Марсианецът”.

плакат

Ice Age: Collision Course” са Майк Търмайер и Гален Т. Чу, а в оригинал ролите се озвучават от Рей Романо, Денис Лиъри, Куин Латифа, Джон Легуизамо, Кики Палмър, Дженифър Лопес, Саймън Пег, Джеси Тайлър Фъргюсън, Адам ДеВайн, Ник Оферман, Макс Грийнфийлд, Нийл Деграс Тайсън и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. То е ташак, ама преебават и филм, на който едно време отидох без да очаквам нищо и го завърших, смазвайки се от смях в залата. Не, че е нещо ново те, but still.