Първи тийзър плакат на 6-ти сезон на „Игра на тронове”

от на 2015-11-24
 

„Игра на тронове”

Зачудихме се дали да пускаме този един-единствен плакат на предстоящия 6-ти сезон на „Игра на тронове” и как да го обсъдим, без да прекаляваме със спойлърите (ако са останали фенове, които не са наваксали с пети сезон), но просто не се удържахме да ви го представим набързо и без излишни размисли по темата. Така че ако сте си пазили някакви епизоди, не е трябвало да гледате новини за новия сезон – сами сте си виновни. Всички останали, вижте плаката и нека отново избухнат всевъзможните предположения и догадки.

6-ти сезон на „Игра на тронове” - плакат

Да, първият плакат на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е с окървавения и блед Джон Сноу. В комбинация с изпуснатите коментари на Кит Харингтън и честите му появи на снимачните площадки на сериала, нищо чудно, че феновете смятат, че ролята му във Вестерос не е съвсем приключила, въпреки случилото се в края на пети сезон. За нас Сноу без съмнение умря в снега, но в крайна сметка, в света на Джордж Р. Р. Мартин едната смърт не значи задължително край. От друга страна, би било наистина смело решение от страна на НВО да пуснат тийзър с любим на феновете герой, който да не се завърне в новия сезон. Съмняваме се обаче, че ще стане точно така.

Разбира се, рекламната кампания тепърва започва и до април има предостатъчно време за плакати, снимки, трейлъри и нови кастинг новини. Ще ви държим в течение.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Данаил Найденов
  2015-11-24 at 12:41

  Пак ще трябва да дискутираме с Вагенщайн и Тони, то се е видяло…

  Отговор

 • Ivcho
  2015-11-24 at 14:38

  Няма начин Джон да умре. Ще го излекуват с някоя магия.

  Лошото е че новата книга няма да я видим преди новия сезон.

  Отговор

 • станислав
  2015-11-25 at 10:53

  Е, аз като изгледам 6-ти сезон как ще се мотивирам да чета след това 6-та книга?! Книгата задължително трябваше да излезе преди 6-ти сезон!

  Отговор

 • Свилен
  2016-01-25 at 14:58

  Джон е мъртъв, вярно, но Мелисанда ще го съживи. Тя е Червена жрица а те с това са известни – съживяват мъртвите. И клетвата на Джон до смъртта си да бъде на стража вече няма да е валидна, защото смъртта е настъпила. Който е чел книгите ще си спомни че Мелисанда е много разочарована, защото като прави жертвоприношения в опит да види послание от своя бог за своя фаворит – Станис – вижда в огъня само сняг… познайте кой има предвид бога на Огъня :)

  Отговор

 • 2016-01-25 at 15:08

  Книгата предлага съвсем друго усещане, а доста неща вече са тотално различни, така че спокойно може да си се чете. А теории колкото искаш. :)

  Отговор

Коментирайте