Sing

Малко преди празничните дни в края на 2015 година идва информацията, че Universal Pictures и Illumination Entertainment вече са наясно с анимационния си проект, който трябва да се появи на екран след година, и той ще се нарича „Sing”. Музикалната комедия е дело на Гарт Дженингс („Синът на Рамбоу”, „Пътеводител на галактическия стопаджия”), а ролите са разпределени между Матю Маконъхи, Рийз Уидърспун, Сет Макфарлан, Скарлет Йохансон, Джон К. Райли, Тейрън Еджъртън и Тори Кели.

Историята се върти около собственика на западащ театър, който организира най-големия конкурс за певци с идеята това да вдъхне нов живот на любимата му сцена. Появяват се петима съперници, които дават надежди за бъдещето, а победата в конкурса може да промени живота на един от тях…

Sing - Мун (Матю Маконъхи)

Sing - Аш (Скарлет Йохансон)

Sing - Майк (Сет Макфарлан)

Sing - Мийна (Тори Кели)

Sing - Джони (Тейрън Еджертън)

Sing - Росита (Рийз Уидърспун)

Коалата Бъстър Мун е Матю Маконъхи – театралният мениджър, вечен оптимист, който ще направи всичко, за да запази и съживи своето любимо творческо пространство и затова се наема да продуцира най-голямото състезание за пеене в света!

Главните участници в конкурса са мишокът с омагьосващ глас Майк (Сет Макфарлан), скромната тийнейджърка-слонче Мийна (Тори Кели) с жестока сценична треска, леко занемарилата се мама Росита (Рийз Уидърспун), която се грижи за 25 прасенца, младото гангста-горила Джони (Тейрън Еджъртън), с желание да се отскубне от престъпната семейна традиция, и пънк-рок таралежката Аш (Скарлет Йохансон), която иска да зареже арогантното си гадже и да се пробва да пее соло. Всеки от тях смята, че участието в състезанието може кардинално да промени живота и съдбата му.

Във филма ще бъдат изпълнени фрагменти от над 85 песни, хитове от различни епохи. Ник Крол, Дженифър Саундърс, Питър Серафинович, Лесли Джоунс, Джей Фароа, Ник Оферман и Бек Бенет също предоставят гласовете си на различни рисувани животинки.

Sing

Музикалното предизвикателство „Sing” (независимо под каква форма, мюзикълът продължава да е странно-далечна територия за съвременните зрители…) се очаква да се появи на екран в Щатите на 21 декември догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *