Нов удължен трейлър и снимки от „Jessica Jones”

от на 2015-11-11
 

Jessica Jones

Накратко: девет дни преди премиерата на първия сезон на „Jessica Jones” на Marvel и Netflix получаваме нов удължен трейлър, който дава най-добрия ни поглед към сериала до момента. Придобиваме доста по-добра представа за историята, за емоционалното и психическо състояние на често посягащата към чашката Джесика Джоунс, за сексуалното привличане между нея и Люк Кейдж, както и за връзката между нея и основния злодей Килгрейв.

Както вече сме споменали няколко пъти, харесва ни това, което виждаме в рекламите (и чуваме като отзиви), и в комбинация с добрите впечатления, които ни остави предишният съвместен проект на Marvel и Netflix „Daredevil”, всичко това прави „Jessica Jones” един от очакваните с голям интерес предстоящи сериали.

Вижте и няколко нови снимки.

Първият сезон на „Jessica Jones” ще бъде от 13 епизода, шоурънър е Мелиса Розенбърг, продуценти са Лиз Фридман и Джеф Лоуб, а режисьор на първите два епизода е С. Дж. Кларксън. В ролите са Кристен Ритър (Джесика Джоунс), Майк Колтър (Люк Кейдж), Дейвид Тенант (Зебедая Килгрейв), Рейчъл Тейлър (Триш Уокър), Кери-Ан Мос (Джери Хогарт), Ика Дарвил (Малкълм), Ерин Мориарти (Хоуп), Уил Травал (Уил Симпсън) и други.

Премиерата на всички 13 епизода е 20 ноември по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Явор Чомонев
  2015-11-11 at 13:40

  Поне на ниво трейлър всъщност ми харесва значително повече от иначе доста сполучливия Daredevil. Специално на Кристен Ритър толкова й тича да е bad-ass анти-герой, че не знам как някой не се е сетил по-рано да й даде такава роля.

  Отговор

 • Начев
  2015-11-11 at 14:22

  Единодушно според ревюърите сериалът е по-добър от Деърдевил.

  Отговор

 • Papa Joe
  2015-11-12 at 01:07

  Деърдевил беше много добър.Очаквам същото ниво от Джесика Джоунс,ако не и по добро.След полупровала( в сравнение с другите сезони) на Американ хорър стори:Хотел ,почти няма качествен тв сериал за гледане( по мое мнение и като изключим малко дотегналият вече Империя ,Как да се отървеш с убийство и Добрата съпруга).Така че Джесика Джоунс логично е чакан с нетърпение!

  Отговор

 • Mad Max
  2015-11-12 at 14:30

  Papa Joe, ако говориш така, както пишеш, то мисля, че трябва да отидеш на логопед 😉

  Отговор

Коментирайте