Life

Не вярваме да сте пропуснали новините около „Life”, следващия филм на визуалния виртуоз Антон Корбин. Неговата цел е да направи портрет на един от иконичните актьори на миналия век – Джеймс Дийн, а решението е да го представи чрез отношенията между Дийн и фотографа Денис Сток. Напомняме отново, че главните роли са поверени на Дейн Дехаан и Робърт Патинсън, а тъй като щатското разпространение на филма наближава – явно е време да видим още един трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=EsX1yVmJ9fQ

След премиерата в Берлин дълго време не се говореше за филма и може да изглежда странно, но на нас повече ни харесва предишния, малко по-кратък трейлър. И макар в този тип реклами да се съдържа важна информация, която трябва да провокира желанието ни да видим творбата, в случая ни се струва, че „less is more”. Напомняме накратко сюжета на „Life”:

Денис Сток е само на 26 години, когато получава задача да снима „бунтовния свободен дух” на Холивуд – Джеймс Дийн, а целта е публикация в списание LIFE. Годината е 1955. В месеците, които предшестват премиерата на „На изток от рая” и снимачния процес на „Бунтовник без кауза”, Сток и Дийн поемат на фотографско пътешествие през Съединените щати – от Лос Анджелис към Ню Йорк, а после и към семейната къща на Дийн в Индиана. И докато Сток е бил убеден, че улавя естественото присъствие на младия актьор, всъщност неговите снимки са последните моменти на почти интимна непосредственост, споделени пред фотоапарата му от Джеймс Дийн…

Освен Дейн Дехаан и Робърт Патинсън, в „Life” участват още Бен Кингсли, Джоуел Еджъртън, Питър Лукас, Алесандра Мастронарди, Лорън Галахар и други. Сценарият е дело на Люк Дейвис („Candy”, „Lion”), а филмът ще се появи в щатските кина и в iTunes на 4 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *