Нов ТВ спот и поглед към Зувио от „Star Wars: Силата се пробужда”

от на 2015-11-19
 

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

След масираната инвазия на рекламни материали на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” в началото на месеца, когато ако не всеки ден, то поне през ден имахме нов ъпдейт, решихме да „върнем леко газта” и последните дни не сме пускали нищо. Не че е имало нещо кой знае какво за отразяване, но информационният поток (както за „Силата се пробужда”, така и за целия франчайз) не е спирал и имаше няколко наистина любопитни неща, свързани с бъдещето на поредицата и с подробности за някои от новите герои и извънземни.

Ние няма да отбелязваме всичко, тъй като (както вероятно знаете) гледаме да се пазим от всевъзможни спойлери, и сега ще предложим на вниманието ви само един нов телевизионен спот, фокусиран върху Фин и предлагащ няколко невиждани досега кадъра, както и един официален поглед към извънземния полицай Зувио.

Eто и снимката на Зувио, когото Lucasfilm описват като „твърд, лишен от чувство за хумор, бдителен служител на реда на един предимно беззаконен свят”, който „пази реда в граничен търговски пост”. Как точно се вписва във филма и колко голяма е ролята му не е ясно, а и ние не искаме да знаем.

Полицай Зувио гледа лошо

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте