Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

След масираната инвазия на рекламни материали на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” в началото на месеца, когато ако не всеки ден, то поне през ден имахме нов ъпдейт, решихме да „върнем леко газта” и последните дни не сме пускали нищо. Не че е имало нещо кой знае какво за отразяване, но информационният поток (както за „Силата се пробужда”, така и за целия франчайз) не е спирал и имаше няколко наистина любопитни неща, свързани с бъдещето на поредицата и с подробности за някои от новите герои и извънземни.

Ние няма да отбелязваме всичко, тъй като (както вероятно знаете) гледаме да се пазим от всевъзможни спойлери, и сега ще предложим на вниманието ви само един нов телевизионен спот, фокусиран върху Фин и предлагащ няколко невиждани досега кадъра, както и един официален поглед към извънземния полицай Зувио.

http://www.youtube.com/watch?v=E7bh-H9ZfLQ

Eто и снимката на Зувио, когото Lucasfilm описват като „твърд, лишен от чувство за хумор, бдителен служител на реда на един предимно беззаконен свят”, който „пази реда в граничен търговски пост”. Как точно се вписва във филма и колко голяма е ролята му не е ясно, а и ние не искаме да знаем.

Полицай Зувио гледа лошо

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. в Е2 бяха вкарали проститутки в бара в началото, що па да няма и полицаи

  2. Ако не оправдаят драматургично защо и как, по дяволите, изведнъж Фин някак чудотворно се превръща в джедай, ще е голямо насиране. Тоя момент все повече и повече ме притеснява, честно казано.

  3. според мен „let it in“ се отнася за него, просто изведнъж силата е почнала да му нашепва, мацката ще е друг случай.
    Виж, меча как попада в него, наистина ли е „Люковия“ от Е5 (екс вейдъровия), това ми е интересно на мен

  4. Що имам чувството, че тоя „Зувио“ се е появил
    по изричното настояване на Лукас?

  5. Как па неразбрахте, че Зувио и новия Джар джар Бинкс на новата триология….. 🙂
    То си и звучи така Зувио=Джар Джар….