„Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”)

Следвайки петъчния нов, чудесен международен трейлър на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда”, който имаше няколко невиждани досега кадъра и ни разкри допълнителни (макар и минималистични) щрихи от историята, вчера се появи и първият официален телевизионен спот на филма, който също има какво да предложи като нови кадри. Получаваме и нови реплики на героинята на Лупита Нионг’о Маз Каната, която чухме и във финалния щатски трейлър.

Преди да видите рекламата, припомняме, че Дж. Дж. Ейбрамс потвърди, че ще видим няколко телевизионни спота, така че пригответе се за още. Излишно е да казваме, че ще ги следим – смятаме, че е станало ясно, че сме фенове на „Star Wars” и попиваме абсолютно всичко ново, стига да е официално. Не сме сигурни дали ще успеем да ги отрязваме по отделно, гаранция обаче, че ще наваксваме там, където пропускаме.

В допълнение към рекламата ви предлагаме да видите и победителите от „Art Awakens” конкурса на Lucasfilm и HP, в който феновете трябваше да предложат своя арт интерпретация на герои или места от предстоящия филм. Пълният брой може да откриете на сайта на „Art Awakens”.

Art Awakens

Art Awakens

Art Awakens

Art Awakens

Art Awakens

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Star Wars, Star Wars VII, Адам Драйвър, Видео, Дейзи Ридли, Джей Джей Ейбрамс, Джон Бойега, Кари Фишър, Оскар Айзък, плакати, снимки, трейлър, Харисън Форд

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. Новите главни герои – и черния, и мацката са забележими и запомнящи се като софийски павета, откъртени от самосвал. Дори и да изгледам 10 пъти филма даже и няма да си спомням как се казват.

  2. хахахах, и аз това си мислих тия дни „де’а, как се казваха новите“
    но иначе го чакам с нетърпение

  3. Ако не друго, то поне Джей Джей умее да изтисква най-доброто
    от актьорите с които работи, така беше още от ЛОСТ, продължи
    и в Супер 8 и т.н. Тъй, че се надявам да не видим
    характерната дървената игра на всеки от ансамбъла от прекуела…

  4. Люк говори пред изгорелият шлем на баща си.Той го изгори и само той знаеше къде да го намери.Люк ли новият лош в черно?

  5. Тия спекулации са хипер тъпанарски, без да обиждам никого. Просто са хипер тъпанарски, в тия моменти ме е яд, че нетът така се разви. И прав да си, и крив да си – все ме дразни, надявам се някой друг ме разбира.

  6. Това е лицензиран от Дисни продукт, просто лицата отговарящи за маркетинга във въпросната компания за пъзели са глупави.

  7. Е, кой не би искал да реди пъзелчета на черното момче за 60 лв. :D? Само 15 са останали :ninja:.

  8. Не говоря за пъзелите, а за това кой на кого е сестра, дъщеря, брат, етърва и тн.

  9. @uzumaki:
    имаш ли идея от Озон, кога се очакват фланелките, че и аз си направих преордър…ама нейсе

  10. Bчера точно ги сръчках за инфо – поръчката закъснява, но се пече. 🙂 Очаква се до седмица продуктите да са налични при доставчика за взимане, което значи че към края на месеца ще са в склада на Озон и ще потеглят към маниаченцата (демек, към мен и теб).

  11. Ебати малоумния пъзел…. Ако беше пъзел полаката на филма иди дойди, ам това е меко казано олигофренско…

    Станимир
    Люк е новия лош в черно, да. За съжаление се поддал през годините и е прегърнал тъмната страна на силата.

    Рей е дъщеря на Хан и Лея, а Кайло Рен на Лея и Люк… имало е кръвосмешателство. Така, че Рей и Кайло Рен са брат и сестра. А Фин от своя страна е първи братовчед на Кайло Рен по бащина линия….. 🙂