Никол Кидман

Wonder Woman” е на път да придобие съвсем различен статус – след новината, че Никол Кидман преговаря, за да се присъедини (евентуално) към Гал Гадот и Крис Пайн в очакваната адаптация по DC Comics, още повече погледи се обръщат към екшън-атракцията с прочутия дамски супер-образ. Говори се, че Кидман може би ще поеме ролята на „високопоставена амазонка” и, при все че няма конкретно споменаване на име, очакванията са това да е кралицата на амазонките Хиполита, която е и майка на Жената-чудо според комиксовата поредица.

Вече споменахме, че Джейсън Фукс („Пан”) отговаря за сценария на „Wonder Woman”, обаче подробностите си остават в тайна. Витаят най-различни слухове – от това, че е възможно Хойте ван Хойтема да заснеме филма (отречено категорично!); през периодите, в които ще се развива действието – по време на Първата световна война, през 40-те години на 20 век, но също и в „наше време”, което щяло да е няколко месеца преди развитието на действието в „Батман срещу Супермен”; та чак до това кои ще са най-важните злодеи (може би Арес и Цирцея) и кои са двамата „желани” от Warner Bros. актьори за ролите на бога на войната и магьосницата – Шон Бийн и Ева Грийн. Не че има каквото и да било потвърждение по повода – за момента никой от тях не е причислен към екипа на филма, и не че има кой знае колко време за допълнителни размишления – все пак снимките на „Wonder Woman” се очаква да започнат буквално след седмица-две.

Сега може да забравите всички непотвърдени фантазии и да се върнем на важния факт в тази новина – Никол Кидман проявява интерес! А всички знаем колко прекрасна актриса е тя и какъв финес и жар би добавила в очаквания „феминистичен” комикс. Бихме могли да подсетим къде ще очакваме да я видим в идните месеци, но всъщност… какво значение има, след като не успяхме да си намерим билети за „Photograph 51” на лондонска сцена и да я видим на живо…

Начело на екипа на „Wonder Woman” е режисьорката Пати Дженкинс, а в продуцентския екип участват Зак Снайдър и Дебора Снайдър. Филмът излиза на екран на 23 юни 2017, а дотогава със сигурност ще има още много новини, свързани с развитието на проекта. Чакаме старт на снимките и потвърждения за участие на още един куп актьори.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Грам не ме вълнува тоя персонаж, но с Никол Кидман като (секси) злодей определено ще се гледа. 🙂