„Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”)

Съвсем очаквано, след дебютирането на последния трейлър на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда”, вчерашният ден премина под знака на „Star Wars”, като в нета се изсипаха (вероятно) милиони коментари, анализи, спекулации, пародии, меми и всичко останало, което сме свикнали да очакваме от „Интернет”.

Не всичко обаче беше фенско бръщолевене. Сред цялата суматоха се появи и специално създаден за киноверигата AMC постер (първият от предвидена серия, дело на художника Дан Мъмфорд), който абсолютно всички закупили си билет за IMAX зрители ще могат да получат като награда. Вижте го.

„Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”)

Плакатът е чуден и ни се иска да стигне и до нашите ширини, но не разчитаме много и най-вероятно ще трябва да търсим алтернативни начини за сдобиването както с него, така и с останалите предвидени постери от серията. Според информацията, следващите плакати ще се появяват по един на седмица в периода 20 декември – 10 януари.

И понеже няма как да пренебрегнем съвсем реакциите на феновете спрямо трейлъра на „Силата се пробужда”, предлагаме ви няколко видеа, които анализират кадрите, коментират неща, които може да сте пропуснали, и разбира се, спекулират за това какво точно ще видим във филма. Вижте още и реакцията към трейлъра на двете млади звезди Дейзи Ридли и Джон Бойега.

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *